Halloween-i hajőrület

Nyakunkon a Halloween…

Leginkább Amerikából átvett ünnep nagy népszerűségnek örvend már hazánkban is. Ilyenkor nagy hangsúlyt fektet mindenki arra, hogy extrém kinézetet varázsoljon magának és maximálisan engedett minden, ami furcsa.

Joico-nál számos olyan termék/termékcsalád áll rendelkezésre, amivel hajad színét fel tudod dobni erre a már nálunk is előszeretettel megtartott különleges ünnepre.

Joico Color Butter színező hajpakolásai egy különleges intenzíven tápláló, ugyanakkor varázslatos, élénk színeket is biztosító pigmentált, színező termék.

6 féle egymással keverhető, színben otthoni hajszínezésre ajánljuk a trendi, színes haj eléréséhez. Hatóideje mindössze 5 perc és hatása akár 10 hajmosásig is tart.

Színezők spray-k sztárjai…Az uncsi és az ehhez hasonló ünnepek alap eszközei. Instant színek, percek alatt, több színben kötelezettségek nélkül. Próbáld ki őket és élvezd a változatosság adta lehetőségeket.

A kreatív színalkotás végtelen lehetősége adatik meg minden felhasználó számára a Color Intensity-vel, a széles palettának és mixelhető  lehetőségnek köszönhetően.

Te melyiket választod?

Csikesz Dóri - Szerkesztő