Termékpremier: WeekendHair!

Érkezik a felfokozott tempót igénylő ünnepi időszak, és nem is érkezhetne jobbkor a JOICO legújabb fejlesztése: a WEEKENDHAIR egy új generációs, innovációs szárazsampon, ami biztosan a legszeretettebb társ lesz a mindennapokban.

Képzeld el, hogy a hajmosás még várhat +2 napig és a frizurád változatlanul gyönyörű, tiszta, friss érzésű, puha….Tetszik az ötlet?

Ezt nyújtja az új WeekendHair szárazsampon!

Elérkezett a megoldás az időigényes hajmosás és hajszárítás kiváltására anélkül, hogy hajad stílusa és formája csorbulna. A Weekend Hair száraz sampon nemcsak napokkal hosszabbítja meg frizurád frisseségét, de a száraz “hajmosás” a hajszíned megóvásában is segít, a fakulási kockázatot csökkenti. Olajelnyelő összetevőivel és volumennövelő funkciójával, amelyek egy csodálatos, “pont az imént mostam hajat érzésű” teltséget adnak, ez az időspóroló spray friss, tiszta, bársonypuha hajat biztosít a hét BÁRMELY napján.

Hogyan használd?

Váltsd ki az egy órás, teljes mosás-szárítás-formázás ritust egy frissítő rutinnal, amely szó szerint újjá varázsolja a hajat másodpercek alatt. 

Miért fogod szeretni?

Manapság az idő a legnagyobb kincs és nagy értéke van az időspóroló, okos megoldásoknak. A tökéletes hajszínnek pedig még nagyobb értéke… A WEEKENDHAIR spray lecsökkenti a gyakori mosás-szárítás-formázás rutinját, ami nemcsak kiszáríthatják és sprőddé tehetik hajat, hanem a gyönyörűen gazdag hajszínt is fakíthatják.

 – Azonnal felszívja a felesleges olajat a hajtöveknél

 – Minden érintéssel felszabadul a kapszulázott illatanyag és friss, tiszta illatú lesz a haj a nap minden részében

 – A haj bársony puha tapintású marad

 – Könnyű volument biztosít

Belső titok:

A célzott, erős abszorbens összetevők duója párhuzamosan együttműködve adja meg neked a tökéletes,frissen mosott, telt haj érzését a mosást követő második, harmadik napon is, illattechnológiája pedig minden érintésre elbűvöl.

 – Rizs-keményítő: finom, természetes por, amely elnyeli az olajat a hajtöveknél, miközben könnyű volument és puhaságot kölcsönöz, így a haj tiszta és friss érzésű lesz.

 – Bentone Clay: megakadályozza a csomósodást, és egyenletes felhordást biztosít. Másodlagos abszorberként is működik, hogy megakadályozza a zsíros hatást. 

 – Kapszulázott illatkomponens: egyedülálló módon, minden érintésre, fésülésre felszabaduló illatanyag, az egész napos tiszta, friss illatért.

Keresd a decemberben megjelenő csodás sprayt normál és praktikus, utazó méretben is…HAMAROSAN PREMIER!

Vári Adrienn - Szerkesztő