Új szalontrénerünk a Balayage mestere!

A JOICO Hungary Oktatási Teamben idén ősszel friss tagként köszönhetjük nagy-nagy szeretettel és ha követed a social média oldalunkat, biztosan találkozhattál már szemkápráztató munkáival, amik védjegyévé vált makulátlan balayage frizurák: hadd mutassuk be Neked legújabb szalontrénerünket és oktatónkat, Dr. Oroszné Csala Emőkét.

Dr. Oroszné Csala Emőke

Hair Stylist, Balayage Artist

Készítettünk vele egy rövid interjút, fogadjátok sok szeretettel:

Legújabb csapattagunk között Emőkét köszönthetjük, aki már lassan tíz éve annak, hogy a szakma legfontosabb alapfogásait Krizsán Győző Ezüstkoszorús Mesterfodrásztól sajátította el, kinek szemléletmódját mindig is különlegesnek tartotta. Emőke azóta is a szakma szerelmese. Mindig keresi az újdonságokat, amiket profi módon sajátít el és tesz magáévá. Hihetetlenül kreatív nő, aki imád gyönyörűt és egyedit alkotni.

Hogy miért pont fodrász akart lenni?

Már óvodában kiderült, hogy semmi sem tudta jobban lekötni, mint a rajzolás, festés. Később ez csak fokozódott… Elmondása szerint a matek füzete egy idő után is már csak rajzokból állt. Kisebb kerülővel ugyan, de végül célba ért, hogy fodrász lehessen. Azóta még jobban imád alkotni, mert amit ő csinál az bizony az! Alkotás. Egy igazi maximalista nő, akinek az eredmény és az azonnali visszacsatolás a vendég részéről megszépíti a mindennapjait. Fő profilja a festés, balayage festés és az állandó kísérletezés, mely olykor igazi kihívás számára, amiket természetesen örömmel vesz. Lassan egy éve, hogy JOICO-val dolgozik, amit úgy érez neki találtak ki, mert egy olyan a márka, mint amilyen valójában ő is: fiatalos, dinamikus, trendi.

 

Számára a haj…

„Olyan nekem, mint egy festővászon, melyre soha nem kerül ugyanaz a kép. Minden vendég haja egyedi. A fodrászat teljes mértékben kiegészíti az életem, amióta hajakat festek azóta a klasszikus festészet iránti igényem háttérbe szorult. Az új festési technikák már rengeteg dimenziót engednek megnyitni a hajfestésben.”

Mindenképpen ajánljuk, hogy kövessétek Emőkét a social média oldalakon, hiszen minden munkája egytől-egyig műremek:

Facebook: Dr. Oroszné Csala Emőke Hair Stylist, Salon Trainer of JOICO Hungary

                @AgriaHajkilinika

Instagram: Dr. Oroszné Csala Emőke

@a_hairclinic

Fodrászok figyelem! Az őszi félévben Emőke tartja a Balayage Maste Class oktatást, így lehetőségetek van rá, hogy egyedi technikáját, mesterfogásait megtanulhassátok!

Vári Adrienn - Szerkesztő