Őszi frizuratrendek a kifutókról

Friss inspirációk egyenesen a divat bölcsőjéből, a kifutókról. Ez a legizgalmasabb pillanat minden szeptemberben, amikor a divat új szezonja beköszönt.

A frizurákra is igaz természetesen, hogy rengeteg ötletet lehet a mindennapokba átvinni, nézzük hát a nagy márkák milyen hajjal küldték a kifutóra modelljeiket. Szerintünk sok hordható, adaptálható ötlet akad ezek között, így szinte a hét minden napjára jut valami kis izgalom frizurák terén is.

Hajékszerek/kiegészítők

Már tavasszal írtunk róla, hogy a kiegészítők nagyvonalú használata mennyire divatba jött és nem múlt el őszre sem. Csatok, masnik, hajgumik uralják a kifutókat és a hétköznapi street fashion világát is és úgy tűnik, még jó időre velünk is maradnak. Nem is csoda, hiszen egy elaludt frufru, bad hair day, vagy többnapos haj esetén már önmagukban segítséget nyújtanak.

“Mindent tarkóra”

Ősszel felejtsd el a nyáron sokat használt balerina és fejtetőre tornyozott lófarkat és kontyokat. Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor a tarkódra koncentrálva alkotod meg a frizurádat. Sokkal könnyebb, mint a fejed tetején alkotni valamit, legyen szó akár copfról, kontyról vagy a legdivatosabb csavart technikákról. Kevés kézügyesség nélkül alkothatod meg a következő össze frizurát…nekünk személy szerint ez a kedvenc trendünk idén ősszel.

Textúra mix

Eddig csak igazi fodrászati hajkölteményeknél láthattunk csak többféle textúrát megjelenni, de most a kifutókról beszivárog majd ez a mix a hétköznapokba. A hajtövektől a szemöldökig vagy akár tarkóig terjedő egyenes hajak lágy hullámba, vagy egyenesen extra göndörségbe futnak…igen látványos és izgalmas ez az ellentét, így aki egy kis extra stílusfrissítésre vágyik mindenképpen próbálja ki a személyiségéhez illő változatot.

Cikk forrása: harpersbazaaer.com

Képek forrása: Getty Images

Vári Adrienn - Szerkesztő