Őszi színkalauz

2019 őszén igazán letisztult, modern és friss trendszíneket figyelhettünk meg a kifutókon. A legnagyobb divatházak olyan természetes, erős hajszíneket vonultattak fel, mint az örök klasszikus természetes vörösek, makulátlan platinák, elegáns feketék és az őszies bronde, valamint a csokoládébarna színek.

A vörös haj a legszembetűnőbb hajszín a világon, nem is csoda, hogy az őszi Fashion Week-en több nagy divatház is mindig választ már természetes vörös vagy festett vörös hajú modellt. A legnaturálisabb réz árnyalatokon kívül a mélyebb tüzű vörös árnyalatok is hihetetlenül mutatósak tudnak lenni.

A vörös hajszín után a sorban rögtön megjelenik a platina szőke, hiszen az extra világos szőke árnyalatnak ez a tiszta, kifinomult árnyalata legalább olyan divatos most. Ezek a szőkék nem is akarnak természetesnek tűnni, hiszen egy kis 90-es évekbeli hangulatot hoznak magukkal a laza, kócos hatásukkal.

Az örök klasszikus bronde szín a következő befutó, a barna és szőke közötti tökéletes határmezsgye. Rengeteg nő rendelkezik természetesen ilyen hajszínnel, így nekik nagy öröm lehet, hogy hajszínük abszolút a legutolsó divat szerinti szín idén ősszel. Amennyiben téged nem ilyennel áldott meg a természet, jó hír, hogy ez az egyik legkönnyebben elérhető színmélység a palettán bármi legyen is a kiindulási alap.

A csokoládébarna a másik örök nagy divat, ami az őszi trendeket illeti, gazdag, meleg, sötét árnyalataival a természetes és festett hajszínek is szuper trendinek számítanak ilyenkor nemcsak a kifutókon. Jó hír, hogy ez is egy olyan trend, ahol mindenki megtalálhatja a hozzáillő árnyalatot, hiszen minden bőrtónushoz könnyen passzol.

A fekete haj a hajszínek egyik koronázatlan királynője, a színpaletta egyik olyan véglete, ami most ősszel szintén reflektorfénybe kerül. A fekete, vagy extra sötét barna, ami már feketének nevezhető szemre, nagyon népszerű volt a divatbemutatók modelljeinél.

Forrás: https://glowsly.com

Vári Adrienn - Szerkesztő