JOICO PRO: Megújult oktatási rendszer

A 2019-es őszi félévben megújult oktatási rendszerrel és csapattal vágunk neki a fodrászok edukálásnak. Komplexebb tudásanyag, naprakészebb trendismeret , szélesebb körű perspektíva…ez csak pár jelszó, amiket zászlónkra tűzve összeállítottuk a “szemeszterünket”..
A JOICO Hungary mindig is büszke hazai szinten is haladó látásmódjára, hiszen a márka maga is az innovációra és folyamatos fejlődésre épül. Íme a három nagy terület, melyen ugrásszerűen fejlődtünk:
1. Az oktatási tematika márkafüggetlen előadókkal gyarapodik, elismert szakembereket hívtuk meg oktatásainkra, hogy a szakma legnagyobbjaitól tanulhassanak partnereink.
2. Az oktatások helyszínei is bővültek, a nagy érdeklődésre való tekintettel lokálisan, Budapesten, és országosan is egyre több vidéki képzésen lehet részt venni.
3. A JOICO Hungary csapata oktatófodrásszal, szalontrénerrel és egy sokoldalú, oktatásszervező kolléganővel bővült, aki központilag szervezi majd a legszuperebb rendezvényeket.

Különösen büszkék vagyunk Márkafüggetlen Oktatássorozatunkra, hiszen saját nagyszerű oktatócsapatunk mellett, több világmárka elismert szakembere is érkezik hozzánk vendégoktatónak, a világ számos pontjáról. Az általuk tartott oktatások pedig, nyitottak lesznek minden érdeklődő számára. Ezt nagyon fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, mert így a tudás nem csak szeparáltan, egy-egy márkához kötötten, hanem bárki számára elérhetővé válik.

Fodrász képzéseinket itt találod, webes felületünkön azonnal tudsz is jegyet vásárolni a téged érdeklő oktatásokra:

Joico Oktatások

Várunk szeretettel ebben a félévebn is!

Hamarosan egyenként bemutatjuk egy interjúban a legújabb teamtagjainkat! 🙂

Vári Adrienn - Szerkesztő