VIP SKY Night: Summer Launch

Mivel a JOICO nyár idén hihetetlenül színpompás a Lumishine Powerhouse Reds, Blonde Life Quick Toners és Color Intensity LoveFest technológiai vonalban is, így a nyári premiereket partnereinkenk egy igazán elegáns, belvárosi sky bárban rendeztük meg, a High Note Sky Bárban.

A VIP SKY Nightnak keresztelt launchon a szakmai és szórakozás rész is tökéletese keveredett, hiszen a Defy Damage széria egyik médiaújdonsága volt, hogy már VR szemüvegen is is beléphettünk az új technológia világába. Bátran állítjuk, hogy a JOICO virtuális valósága is ugyanolyan lenyűgöző, mint az igazi.

A jó hangulatról a lenyűgöző kilátás a naplementében és a különböző koktélok gondoskodtak, sőt még koktélkeverési gyorstalpalóra is volt lehetőség az érdeklődők számára. Az estére pedig megszületett a JOICO koktél is, melynek csillámos arany színe és selymes, gyümölcsös íze igazi nyári luxus hűsítő volt.

Az esemény kezdetés az ügyvezető igazgatónk, Gajdos László mondott rövid köszöntő beszédet, melyben felhívta a figyelmet a megjelenő újdonságok fontosságára, hiszen teljesen új technológiai eszközök debütáltak a piacon a szupervörös széria J5 technológiájával és az 5 perces extra szőke színezőkkel.

Az este folyamán a színpadra lépő modelleken ezek a csodás új színek jelentek meg, a művészeti igazgatónk, Szikriszt József vezetésével alkotott team által: Halász Attila valamint Czombos József oktatófodrászok segítségével. Közben természetesen a technológiák hátteréről is szó esett, és az elméleti alapokat lefektettük.

Örömmel jelentjük, hogy szemmel láthatóan is mindenki remekül érezte magát és felvillanyozva várta a premiereket! Így is ez egy igazán színpompás, izgalmas újdonságokban gazdag nyár lesz a JOICO hungary számára.

Fotó: Dévai Zoltán

Vári Adrienn - Szerkesztő