Color Intensity Love Fest by Larissa Love

Larissa Love-ot már senkinek sem kell bemutatni, ha követitek a JOICO szakmai híreit: ő a legszínpompásabb, legvibrálóbb egyéniség a JOICO márkanagykövetek közül, aki szakmai tudásán túl a legtrendibb technikáiról és divatdiktálásról is ismert. Egy ilyen színes egyéniségnél, aki máris rengeteg Color Intensity-vel való technikát álmodott meg, nem meglepő, hogy a színek tervezéséig is eljutottunk végre.

Örömmel mutatjuk be a Larissa Love által megálmodott Color Intensity Love Fest minikollekciót, melyben a nyár legütősebb, legszembetűnőbb és legélénkebb trendszínei vannak:

a Limelight és az Aquaflow.

Imádni fogod a LoveFest Kollekciót fodrászként, ha:

-Szeretnéd felfedezni a legutolsó trend szerinti élénk színpalettát

-Szeretnél vibráló színeket, akár 20 mosás erejéig is (a haj állapotától, textúrájától és a napi ápolási rutintól függően)

-Szeretnél olyan ápoló fizikai színezőt, aminek formulája minden használatkor egészséges végeredményt ad

-Szeretnél élénk színárnyalatot és fényt kapni eredményül

-Szeretnél egy olyan palettát, ami teljes mértékben keverhető árnyalatokból áll, így végtelen művészi lehetőség van előtted

Belső titok:

A dinamikus összetevők egyszerre védik a hajat a kémiai károsodás ellen, teljes hidratációs folyamatot végeznek a hajszálakon, így védelmet nyújtva a törékenyebb szálak számára is:

Quadramine Complex®: egy radikális védelmi rendszer, maximális védelmet biztosít a kutikula és a kéreg között; A haj jól láthatóan egészségesebb minden egyes alkalmazás után.

Kukui Nut Olaj: a Hawaii Candlenut-fából készült, hihetetlenül értékes hidratáló összetevő. Az esszenciális zsírsavakkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal rendelkező olaj alaposan hidratálja a kiszáradt hajat, miközben javítja a rugalmasságot és a ragyogást ad.

 

Keresd JOICO fodrászodnál, vagy fodrászként a JOICO fodrász webshopban itt: professional.joico.hu

Csak professzionális felhasználásra!

Vári Adrienn - Szerkesztő