DIY Fesztivál Tippek – Olivia Smalley-től

Idén is, ha nehezen, de beköszönt a nyár és a fesztivál időszak. Nem lesznek hihetetlenül nagy meglepetések, hiszen a fonatok, virágok, hullámos, laza textúrák körüé épül majd a fő trend…de nincs is ezzel semmi baj, hiszen tipikusan a vidámság és szabadság érzése kell, hogy az ember frizuráján is tükröződjön, mikor éppen verőfényes délben táncol egy mező közepén a kedvenc koncertjén.

„Ez a tökéletes alkalom arra, hogy olyasvalamit csinálj, amit általában nem csinálsz a hajaddal” – mondja a CosmoProf művészeti csapatának tagja, OMG Artistry –  Olivia Smalley. A JOICO-val való együttműködés keretein belül most megmutatja, hogy csavarj egyet a szokásos fonat, virágok kombináción, hogy akár mindezt sajátkezűleg is el tudd készíteni, Insta kompatibilisen.

Nagyon szép, modern hajjal akarok készülni a fesztiválra…Hol kezdjem?

Olivia szerint: „Menj rá a rendkívül kócos textúrára, mint stílusra , miközben megtartod a haj fényét és ragyogását. A titkom – amit mindkét modell esetében használtam, akik szintén az ügyfeleim – a Joico új Defy Damage termékcsalád. Teljeskörűen védi a hajat, megtartja az optimális nedvességet, és óriási fényt ad. ”

Oké, szóval adott egy fesztivál, ahol több napon keresztül kellene a frizurámnak kitartania…Trükkök?

 Olivia szerint… “- Kerüld a kontyokat! Amint elkezdődenek széthullni, nagyon nehéz megmenteni őket és szedettvedett hatása lesz. Ehelyett válassz inkább egy átmeneti stílust … kezdj egy vékonyabb fonattal, ami bohón sikkes lesz akkor is, amikor természetesen fellazul.

Mi az IT girl trend az idei Fesztivál szezonban?

Olivia szerint… – Fonatok, fonatok és fonott fonatok! Akár laza és bohém, akár feszes, hosszú és sima, mindenki erre esküszik. Én a textúrázást a foantokhoz a kedvenc texturáló finiserem, a Joico Body Shake segítségével csináltam!

Még mindig menők a virágkoronák? Vagy ez már csak egy néha előforduló, de lejárt lemez?

Olivia szerint… „Friss, új megoldásokat fogsz látni az ebben a szezonban a klasszikus virágkoronák helyett: frissen vágott virágok lesznek a laza, fonott stílusok kiemelésére. Csodaszép trend.

Csomagolom a fesztiváltáskámat. Mit vigyek magammal?

Olivia szerint… „A sálak, kendők, kiegészítők és csatok extrává varázsolják a fonott stílusát, és hatalmas trendnek számítanak ebben a szezonban. Azt is javaslom, hogy mindenképpen vigyél magaddal egy jó UV és hővédőt, mint például a Joico Defy Damage Protective Töredezésgátló pajzs. Bízz bennem – meg fogod köszönni nekem!

A termékeket megtalálod a JOICO webshopban: itt

Vári Adrienn - Szerkesztő