HAMAROSAN: 5 perces extra szőke színezők!

2019 nyarára egy igazán pezsdítő újdonság érkezik a szőkék számára: a BLONDE LIFE professzionális portfólió egy új technológiával, az 5 perces színezőkkel bővül!

5 perc vagy kevesebb! Mindössze ennyi időre van szükség ahhoz, hogy gyors és mesés szőke hajszíneket készítsünk az ÚJ Blonde Life Qiuck Tone Liqui-Creme színezőkkel. Expressz és hatékony módja, hogy az extra szőke alap számára a makulátlan tónust.

A töredezésgátló technológiai háttér és tápláló egzotikus olajok keveréke garantálja a maximálisan fényes, ragyogó eredményt és minden eddiginél kevesebb idő alatt, pár percben kapunk csodás szőke hajszínt:  az egymással keverhető homok, ezüst, lila és clear árnyalatok biztosan lenyűgöznek majd.

Készíts egyéni árnyalatokat, mixelj bátran és felejtsd el az előbukkanó sárgás tónusokat!

Miért fogod imádni?

  • Azonnali tonizálást biztosít maximum 5 percben a hajmosónál, ezzel rengeteg időt megspórolva
  • 3 trendszíne önmagában is csodás, de bátran egyénre szabható : HOMOK, EZÜST, LILA és egy CLEAR keverőszín
  • keverhető színek a sárgásodás, visszamaradt pigment probléma (RPC) javítása érdekében
  • az egyedülálló liqui-creme formulája tökéletes viszkozitást biztosít, ugyanakkor megkönnyíti a gyors felhordást és tónust egyenletessé teszi
  • töredezésgátló  és szerkezetújraépítő Arginin formulával
  • a Blonde Life technológiáját jellemző tápláló olajkeverékkel infundálva
  • Ammóniamentes formula, mely még a sérült, színkezelt vagy szőkített hajon is tökéletesen működik
  • hosszantartó hatás
  • kellemes Gentle Fresh Fragnance illatanyagában a bergamot, írisz és szantálfa jegyei vannak

Belső titok:

Az új 5 perces színezőpalettában is a hatékony Blonde Life technológia alapját jelentő hatóanyagok vannak jelen, ettől lesz a kapott végeredmény ragyogóan fényes, ápolt, hidratált és őrzi meg egészségét:

Szerkezetépítő ARGININ:

Az Arginin a hajszálat felépítő természetes aminósavak egyike, amelynek tartalma a szőkítés során elsőként merül. A nagy mennyiségű visszapótolt Arginin a hajszálszerkezetet ismét rugalmassá és ellenállóvá teszi a töredezettséggel szemben.

MONOI olaj:

Ez az esszenciális zsírsavakban gazdag, egzotikus Kókuszolaj és Tahiti Gardénia keverék belülről kifelé haladva hidratálja és táplálja a hajat. Rugalmas, sima és szálkásodásmentes fürtöket eredményez. Megvédi a hajat a kiszáradástól és védi a környezeti károsító hatásokkal szemben.

TAMANU olaj:

Ázsiából származó ritka olaj, hajszínvédő és hajerősítő esszenciális zsírsavakkal, valamint Omega-6 és -9 tartalommal, a fényes, csillogó hajért. Természetes UV szűrőként védi a hajat.

Otthoni ápolásra használd a szuper Blonde Life ápolókat ugyanezzel a technológiával: Blonde Life termékcsalád

Ugye ti is úgy várjátok már ezeket a csodás színezőket, mint mi?

Vári Adrienn - Szerkesztő