Hosszú hajat szeretnél? Itt a megoldás!

A hosszú haj sokaknak igen macerás cél, és rengetegen szerettétek a K-Pak termékcsalád Split end mender – Hajvégragasztóját.

Mióta kikerült a nemzetközi forgalomból mi is nagyon vártuk, hogy funkciójában és hatásában is hasonló terméket tudjunk végre ajánlani Nektek és végre itt a válasz a hosszú hajért imádkozók számára:

Defy Damage töredezésgátló szérum – A hajvégek megmentője
Tudtad?
Végre itt a megoldás, ha a Split end Mender hajvégragasztó utódját keresed.
Rengetegen várták és végre itt a megoldás, mely hatásfokban és célban szinte azonos.
Sőt!
A hosszú és közepesen hosszú hajú vendégek nagy része szenved a töredező hajvégek problémájától,
melyet a sok fizikai és hőkárosodás, valamint a gyakori vegyszeres munka okozhat. Így előfordul, hogy a hajveszteség nagyobb, mint a növekedés.
De ennek vége.
A Defy Damage töredezésgátló szérum a SmartRelease technológiával igazi szuperhős a haj számára, mely a napi hőformázásUV és a környezeti szennyezés modern hatásai ellen teljes védelmet ad!
Ez a védőpajzs megakadályozza a károsodást és a festett hajszínt is óvja, gyönyörű, élénk, egészséges megjelenésű hajat garantál minden nap.
Törülközőszáraz hajra alkalmazva, a hajszál belsejétől kifelé erősíti azt.

• A haj 4X ellenállóbb a töréssel szemben a hőformázás során

• Megvédi a hajszínt a fakulástól

• Puha, fényes és egészséges megjelenést ad a hajnak 

Hogyan? 

Tiszta, törülközőszáraz hajra alkalmazd, különös tekintettel a hajvégekre, felfelé masszírozd bele tincsenként a hajadba, majd fésüld bele…

ezután formázz szokás szerint.

Bónusz!

Normál és kicsi utazószerelésben is elérhető a Defy Damage Töredezésgátló pajzs, így utazásra, nyaralásra is kényelmesen magaddal tudod vinni!

Vári Adrienn - Szerkesztő