JOICO PROFESSIONAL: Defy Damage kérdések és válaszok

Mikor egy ilyen kaliberű új technológia és innováció, mint a Defy Damage, megjelenik a piacon, mindig sok kérdés felmerül a használattal, egyes termékekkel, kombinálhatósággal kapcsolatban…

Csokorba szedtük a leggyakrabban feltett első körös kérdéseket, hogy maximálisan tudjátok használni a SmartRelease fenomenális erejét!

K: Hogyan működik a SmartRelease technológia?

V: A termék használata során a SmartRelease liposzómás rendszer szállítja a hatóanyagokat, ezek folyamatosan, idővel szabadulnak fel és adagolják a fő hatóanyagokat: a Keratint, az Arginint és a Csipkebogyó olajat.

A keratin és az arginin behatol a hajszál szerkezetébe a sérült részek helyreállításához és a haj erősítéséhez, míg az olaj puhává és ragyogóvá teszi a kutikula rétegét. Az eredmény: azonnali, 50% -kal kevesebb törés, és az egészséges hajhoz nélkülözhetetlen összetevők folyamatos adagolása erősíti a hajat így kevésbé lesz hajlamos a jövőbeni károsodásra.

K: Mennyi ideig tart a SmartRelease technológia a hajban?

V: A laboratóriumi vizsgálatok azt mutatják, hogy a SmartRelease liposzómák a hajon három samponos mosáson keresztül aktívak maradnak.

K: Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb JOICO ápoláskezelési rendszert?

V: Minden színápoló rendszerünk és termékcsaládunk az egészséges hajért van, így rosszul választani lehetetlen. A megfelelő kezelési mód kiválasztása attól függ, hogy mi a stylistok és a végfelhasználók elsődleges szempontja.

Blonde Life = Szőke haj számára, amelyeknél elsődleges fontosságú a szőke haj fényének megőrzése.

K-Pak Color Therapy = a festett, vegykezelt, sérült haj számára, amelynek elsődleges célja a szín élénkítése és a hajszerkezet javítása.

Color Endure = Festett, normál haj számára, melynél a színvédelem a cél. 

Defy Damage = Megakadályozza a sérüléseket a hajszerkezetnél mielőtt bekövetkezne. Az egészséges haj napi ápolásához és a környezetei, fizikai, termikus károsodások elleni napi védelemhez.

K: A Defy Damage a tartós hullám vagy tartós egyenesítés/ egyéb keratin szolgáltatásokkal kombinálva is használható?

V: Igen, ebben az esetben kezdj a Defy Damage samponnal vagy a K-PaK Clarifying samponnal, ha az útmutatóban ez van. Alkalmazd a ProSeries 1 – Hajszerkezeterősítő spray-t törülközőszáraz hajra, és folytasd a szolgáltatást az adott szolgáltatás lépései szerint.

Zárd a folyamatot a ProSeries 2 –Hajszerkezeterősítő pakolással.

Vári Adrienn - Szerkesztő