JOICO sztárvendég a születésnapi show-n: Wesley Hannes

Wesley Hannes sokéves tapasztalttal rendelkező, kétségtelenül profi hajszobrász, aki nemcsak űzi, hanem tanítja ezt a csodás szakmát.

Egyike az olyan inspiráló és tehetséges karaktereknek, akiknek társasága felejthetetlen találkozást nyújt és aki kifejlesztette annak az egyedülálló módját, hogy szalontrénerként és tulajdonosként is igazi művészi értékeket képvisel és ad át.

Wesley büszke tulajdonosa egy sikeres szalonnak, ahol főbb értékeit “csúcsminőségű” és “szórakoztató” értékeként fogja fel: A Hair & Machine szalon sikerének titka, hogy a “csúcsminőség” és “szórakoztató” jelzők köré épül minden.

Wesley Belgiumban erős szakmai rajongói táborral rendelkezik, köszönhetően az évek során tartott sok workshopnak, bemutatónak és szemináriumnak. Évek óta elkötelezett és meggyőződéses JOICO felhasználó, és úgy éreztük, itt az idő, hogy az európai, magas színvonalú, szakmai teamhez csatlakozzon, felfedezve hihetetlen tehetségét más motivált stylistokkal csapatban kontinentális szinten.

 

Bárki, aki WESLEY fellépését elvezheti egy rendezvényen, lehetőséget kap arra, hogy szakmailag tanulhasson tőle, és maximális kreativitást, inspirációözönt, szenvedélyt kap, mindeközben szórakoztató pillanatok élményét viheti majd haza magával.

Ha nem akarod kihagyni, hogy egy ilyen sztárfodrásztól lesd el a szakmai trükköket, akkor ott a helyed 2018.11.20-i rendezvényünkön, az Európa-hajón: https://www.facebook.com/events/1177835405699323/

Vári Adrienn - Szerkesztő