A legfrissítőbb szín: Rozépezsgő!

Az elmúlt években a rose gold volt a nyarak nagy slágerszíne, de most elérkezett a trónkövetelő:

Képzeld el, ahogy egy hűs nyári napon a rózsaszín rosé fröccsödet vagy a pink pezsgőkoktélodat kortyolgatod és megcsillan a hűs poháron a fény! Ez a Rosé!
A legnagyobb divatházak is felkarolták ezt a színt, természetesen nem csak az öltözködésben, de a szépségiparban is hamar hódító útjára indult.  Ha nem bírsz már a nyári hangulatoddal és folyamatosan azon gondolkodsz, hogyan tudnál még trendibb lenni ebben az évszakban, akkor neked találták ki ezt a hajszínt!
Kétségkívül ez egy igazán trendi, frissítő rózsaszínes árnyalat, ami nagyon hasonló a rozéaranyhoz, ugyanakkor hiányzik belőle az arany, így ad egy egységesebb és még rózsaszínesebb variációt. 
 
“A hajszín ötlete Sapphire Driver fejéből pattant ki, aki a neves Bleach London hajszalonban dolgozik. Bár az árnyalatot a szalonban rozépezsgőnek nevezik, Sapphire valójában egy rózsaszín bársonykanapéból merítette az ihletet. A szín mindenesetre tényleg álomszép: rózsaszín, lágy, izgalmas, és pont olyan hűsítő, mint a nyári melegben egy pohár rozépezsgő.”

A JOICO Color Intensity színeivel időszakosan is kipróbálhatod ezt a fantasztikus trendszínt. A palettáról a Confetti Kollekció ROSE árnyalata egy nyomással a tubusból mehet is egyenesen a hajra, ugyanakkor a többféle rózsaszín és CLEAR segítségével ki is keverheted a saját kedvenc árnyalatodat, és hogy tovább menjünk a Metalic színekkel meg is “fémesítheted”.

Csak a képzelet szab határt, hogy saját és vendégeid ízlésének megfelelő álomszínt alkothass!

Képek forrása: Pinterest

Vári Adrienn - Szerkesztő