Haj(rá) Nyár: Színvédelem

Tegye fel a kezét, akinek nincs semmilyen színváltozás a haján! Elég kevés ez a szám. Nos nem is csoda…de nyáron még a természetes, natúr hajak is ki vannak téve a várva-várt, de sajnos károsító hatású napsugaraknak. Kezdjük hát a nyarat felkészülten, hiszen a hajkoronánkat ugyanúgy meg kell védenünk, mint a bőrünket.

Az erős napsütésben hajunk hipp-hopp fakóvá és szárazzá válhat, ez a probléma pedig általánosan jelentkezhet, ha nem fordítunk gondot a megelőzésre. Ugye Te sem szeretnél nyár végén egy roncsolt szénakazlat a fejed tetején? Az UV sugarak fizikailag és kémiailag is hatnak a hajszálakra, ehhez jön még a sós vagy klóros víz hatása bőrünkkel ellentétben, ami leég, de képes regenrálódni, hajunk felszínének sajnos nincs meg ez a képessége.

A hajunkban lévő keratin szerkezet nem képes nyáron a megemelkedett termelődésre, és a benne lévő pigmentek sem tudnak többszörösen termelődni, mint a lebarnult bőrnél…így máris elindul a fakulás és hajtöredezés, a haj veszít természetes védelméből.

Ha színvédelemről van szó, van négy csodatermékünk, mely biztosan legjobb barátod lesz egész nyáron.

Napi használatra/ Vízparton akár naponta többször is:

A Blonde Life termékcsalád 5in1 csodaspray-je és a Luster Lock multifunkciós spray-je gondoskodik hajad védelméről és ápoltságáról a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb módon. Fúj be a hajad, finoman fésüld át és máris védve van a hajad a fakulástól és káros sugárzástól.

Hajmosás után törülközőszáraz hajra mindig vidd fel, hiszen már a hajszárító és formázók hőkárosítása ellen is véd.

Heti egyszer/minden 2-3 alkalommal:

Az extra kényeztetés ilyenkor kiemelten fontos. Ápold hajad heti egyszer, vagy minden második vagy harmadik alkalommal a hajmosáskor egy hajtípusodnak megfelelő hajpakolással. A samponos hajmosás után törülközőszáraz hajra vidd fel, majd gyengéden masszírozd be a tincsekbe. 5 perc hatóidő után máris élvezheted a hatást! A mi ajánlatunk a Blonde Life hajmaszk vagy a Luster Lock pakolás! Próbáld ki, ha hajadból ki akarod hozni a maximumot.

Használd ezt a Neked tökéletes két terméket rendszeres nyáron, hogy hajad is teljes pompájában ragyogjon és védett maradjon!

Extra tipp: Ne feledd a tűző napon érdemes trendi kalapot is viselni…elvégre kinek hiányzik egy napszúrás?:)

Vári Adrienn - Szerkesztő