Nyáron kötelező a hajújraépítő kezelés!

Tudjuk, már a csapból is ez folyik, de mivel fontos… mi is kitérünk még egy tanács erejéig a nyári hajápolás egyik sarkalatos pontjára. Ez pedig nem más, mint a JOICO 4 lépéses hajújraépítő kezelése, ami országszerte minden JOICO szalonban a legtöbbet kért szalonkezelés.

A sérült, roncsolt hajak megmentőjeként ismert kezelés számos jótékony hatással bír egy viszonylag normál hajtípus esetén is, miért is?

  • Megjavítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj)
  • Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj)
  • Erőt és tartást ad a hajnak (vékonyszálú, gyenge haj)
  • Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)
  • Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz, legyen az festés vagy tartóshullám

Nyáron pedig a megnövekedett környezeti behatások, a napfény, klóros víz, strand, sós víz… vagy folyamatos formázás, copfban hordás miatt romolhat a haj minősége és egyszerűen csak élettelenné, fénytelenné válik.

Ez a kezelés azért egyedülálló, mert a saját szabadalmú Quadramine Complex tulajdonképpen gyűjtőneve a hajszál szerkezetét újraépítő hatóanyagoknak. Tartalmazza a hajszál keratinját felépítő 19 aminosavat, melynek megfelelő molekula mérete (MWS 150 | 2500) lehetővé teszi, hogy a hidrolizált keratin protein a pontos helyén épüljön a hajszerkezetbe. A hatóanyagok megnövelt pozitív töltése lehetőé teszi, hogy még nagyobb mennyiségben tapadjon meg a haj sérült (negatív töltésű) felszínén.

Ha nyáron havonta ezzel a kezeléssel kényezteted a hajadat, akkor nem kell a nyár végén drasztikus mennyiséget vágatnod a hajadból, esetleg nagy színkorrekciókat végezni a kifakult, sérült haj miatt.

Hajújraépítő szalonkezelés – Előtte- Utána

Tudj meg többet fodrászként erről a fantasztikus kezelésről: itt

Regisztrál a fodrász webshopunkban és rendeld meg: H.R.S.

Vári Adrienn - Szerkesztő