Interjú a Blonde Life Show sztárfellépőjével: Keete Viira

Keete Viira, a Balti államok JOICO vezető oktató fodrásza a május 7-i Blonde Life Show és a május 8-i Hajvágó Workshop külföldi vendégszereplője lesz. Keete a JOICO Magyarország művészeti vezetőjével, Szikriszt Józseffel készül egy igazán izgalmas bemutatóra, melynek címe Live the Blonde Life lesz. Keete-t utazása előtt kérdeztük terveiről.

1, Ez lesz az első alkalom, hogy Magyarországra látogatsz?

Még soha nem voltam Magyarországon, így a májusi látogatásom lesz az első alkalom. Már nagy izgalommal várom az utazást, hiszen rengeteg izgalmas dolgot hallottam Budapestről, és szeretném bejárni az ország többi részét is. Nagyon szeretek körutazásokat tenni, új emberekkel találkozni és mivel Gajdos Lászlót és Szikriszt Józsefet már régóta ismerem és nagyon jó kapcsolatot ápolunk, így biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog Magyarország és jól kijövünk majd a JOICO Magyarország csapatával.

2, Mióta dolgozol a JOICO-nál?

JOICO termékekkel már 10 éve dolgozom, amióta a fodrász pályára léptem. 6 éve pedig a JOICO Essentials termékcsaládok, valamint a Verocolor és Lumishine festőrendszerek oktatója vagyok.

3, Mi a véleményed a Blonde Life termékekről és milyen tapasztalatokról tudsz beszámolni?

 IMÁDOM A BLONDE LIFE TERMÉKEKET! Amikor először teszteltem a Blonde Life ragyogó szőke sampont, kondícionálót és maszkot, rengetegen elismerést kaptam, hogy a szőke hajam hihetetlenül fényes és élettel teli. Én magam is ezt tapasztaltam, a saját hajamon és a vendégeim haján is. Már csak a napszemüvegem hiányzik és teljes az igazi Blonde Life nyújtotta feeling. A Blonde Life szőkítőpor pedig kiváló eszköz arra, hogy megvalósítsuk vele a napjainkban népszerű, trendi hajfestési technikákat. Gyors hatóidővel dolgozik, így a kívánt színmélységet könnyen elérhetjük vele.

4, Hogyan készülsz a magyarországi Blonde Life Show-ra?

 Tovább folytatom a Blonde Life termékek használatát, hogy újabb és újabb remek eredményeket valósítsak meg a segítségükkel. Gyűjtöm a tapasztalatokat és gyarapítom a tudásomat a JOICO termékek használatát illetően is, hogy megoszthassam a résztvevőkkel a JOICO nyújtotta szuper hatalmat.

 5, Neked is van valamilyen szőke mottód? 

 Szőkén az élet sokkal vidámabb! Tudom, hogy miről beszélek…

 

A képeken látható modellek hajfestését és stylingját Keete Viira készítette, míg a hajvágás Ruslan Varavin munkája.

Vári Adrienn - Szerkesztő