Legtündéribb infulencer: Miták Bernadett

Számos celeb és influencer-el sikerült az évek folyamán együtt dolgoznunk. 

Arra gondoltunk, hogy indítunk egy sorozatot velük, hogy kicsit jobban megismerjük őket. 

Elsőként az egyik legtündéribb és legrégebbi Joico-s lánnyal készítettünk egy mini interjút.

 

  1. Mióta és honnan jött, hogy influencer leszel? 

 

Ez részemről nem egy választás volt. Több, mint 10 éve vagyok valamilyen formában a divatszakmában, és az utóbbi időben mindig volt valamilyen divatos neve annak, amit csinálok: először blogger, most pedig influencer. Szeretem csinálni a fotózásokat, az inspiráció nyújtást és szeretem ezt a fajta kapcsolattartást az emberekkel.

  1. Téged mi az, ami motivál ebben? Honnan szeded az inspirációt?

 

Igazából lehet közhelyesen hangzik, de tényleg az, hogy élvezettel és még nagyobb szeretettel csinálom. Persze természetesen korábban szerettem volna megfelelni másoknak ezáltal, de ahogy telik az idő és öregszem, vagy csak talán benő végre a fejem lágya, magam miatt csinálom. Ha megnézitek az oldalam, nem is árasztom el szponzorációval, igaz rengeteg terméket kapok, de amit kipróbálok/használok és nekem beválik azt szívesen osztom meg posztban is akár fizetett együttműködés nélkül. Szóval a motivációmat már nem feltétlen mások elvárásai vagy a pénz, hanem a sajátjaim adják és már nem akarok megélhetési influencer lenni, hanem inkább egy főleg outfit központú tartalomgyártó. Az inspirációt pedig bármi adhatja, egy jó film, akár más influencerek, egy szép táj vagy városrész, igazából bármi, amit be lehet vonni az alkotás folyamatába.

  1. Voltál Glamour Nagykövet 5 hónapon keresztül. Mesélnél róla picit bővebben? 

 

 

Izgalmas időszak volt! Ez azért is nagy büszkeség számomra, mert én voltam az első J

Tulajdonképpen Nagykövetként is hasonló feladatokat láttam el, képi és videós tartalmakat készítettünk, amiben az engem támogatott márkákat népszerűsítettük. Persze több zártkörű eseményre is eljutottam , illetve Antwerpenbe is, ahol a C&A-nak volt az akkori sajtóeseménye. Rendkívül sok mindent kaptam és tanultam a szerkesztőségtől, amiért nagyon hálás vagyok az egész Glamour csapatnak. Szerencsére mind a magazinnal és a márkákkal is jó kapcsolatot ápolunk, a Glamour Hungary instagram oldalán rendszeresen készítek online interjúkat, néhány márkával pedig mai napig együttműködöm.

  1. Mióta ismered a Joico márkát? Hol találkoztál vele először? 

 

Körülbelül 8 éve váltottam fodrászt, akkoriban még modelkedtem is, és nagyon tönkrevágták a hajam a bemutatók alatt. Nem hallottam még előtte a Joicoról, csupán a véletlen műve volt, hogy a fodrász, akit választottam ezekkel a termékekkel dolgozik. Az első alkalomnál említette nekem a 4 lépéses hajújraépítő kezelést, ezt több alkalommal meg is ismételtük. Egyből láttam és éreztem, hogy mennyivel jobb állapotba került a hajam, és sokat segített, hogy erősebb és egészségesebb legyen. Aztán néha fel-felbátorodtam és egy-egy terméket megvásároltam tőle otthoni használatra, főleg a hajvégápoló olajat, és imádtam! Azóta Joico fan vagyok J

  1. Mi a kedvenc terméked?

 

Huh, hát nem tudnék egyet kiemelni! Azokat viszont fel tudom sorolni , amikről már nem tudnék lemondani:

  • Blonde Life sampon, tökéletes a vékonyszálú szőkített hajamnak, ami könnyen zsírosodik, viszont a végei könnyen töredezik. Imádom, hogy úgy tisztít, hogy nem nehezíti el, és közben érzem, hogy pihe-puhává varázsolja a tincseim!
  • Ironclad hővédő, nos ezt a terméket is imádom! Azontúl, hogy védi a hajamat a sok hajsütés okozta károsodástól, sokkal tartósabbá teszi a hullámaimat! Enélkül a nyílegyenes hajam pikk-pakk kidobja a göndörítést, de ezzel egész nap tart!
  • Weekend hair szárazsampon, is nagy kedvencem! Egyszerűen nincs nála jobb

A balzsamok pedig egytől-egyig kiválóak, azokból pedig végképp nem tudnék egyet se kiemelni!

Berni az egyik legrégebbi Joico-s lány, igazi márkahű fogyasztó.

Maximális alázat és odafigyelés jellemzi. Pontos és precíz, elképesztően kedves és céltudatos nőnek ismerük meg. Nagyon szeretünk Vele dolgozni. Igényes, gyönyörű tartalmakat gyárt. A Joico európai központja mindig beválogatja a képeit és küldi ki az összes országba, mint inspirációs online tartalom.

Követni ér: instagram.com/mitakbernadett

Csikesz Dóri - Szerkesztő