A legszebb frizura a boldogság

Ha január, akkor Boldogasszony hava, legalábbis ami a régi kalendáriumokat illeti. Elgondolkodtam, hogy vajon mit is jelenthetett régen ez a Boldogasszony hava kifejezés és vajon napjainkban kit nevezhetünk Januárban Boldogasszonynak?

Mert abban megegyezhetünk, hogy mindenki szeret boldog lenni, hisz boldognak lenni szuper dolog. Mint tudjuk a jó idő, sok esetben könyebben hozza magával a boldogság sugarát, na, de mit kell tennünk télen, hogy elérjük azt a boldogsági szintet, amit nyáron.

  • Sportoljunk!
  • Relaxáljunk!
  • Töltsünk minél több minőségi időt azokkal akiket igazán szertünk!
  • Adjuk meg bőrünknek, hajunknak a megfelelő kényeztetést!

Hajunknak nem csak nyáron van szüksége “kis gazdája” védelmező kezeire, hisz télen is éri káros behatás. Gondoljunk csak a szmogra, párára, ónos esőre, hóra, szélre. Tehát ezek ellen is meg kell óvnunk hajunk szerkezetét, melyet amelett, hogy folyamatosan a megfelelő, hajtípusunkra kialakított samponnal tisztítunk, ápolunk is.

Télen regenerálódik a hajunk, ilyenkor több időnk jut a haj- wellnessre. Így azt javaslom, kezdjük el már januárban feltölteni aminósavakkal, hogy büszkén vehessük le tavasszal a sapkát és emelt fővel sétáltassuk meg ragyogó frizuránk!

Sok sok szeretettel ajánljuk a K-pak termékcsalád Kulcsfiguráját, mellyel olyna szintű táplálást biztosítasz hajad számára, amire mindigis vágyott!

Erről a termékcsaládról írtunk már, itt olvashatsz bővebben róla. Most legyen elég annyi, hogy minden túlzás nélkül állíthatom, egyszerűen nem lehet a Defy Damage töredezésgátló pajzs nélkül élni.

Vári Adrienn - Szerkesztő