Újévi fogadalmak JOICO módra

Sokan azt vallják, hogy nem kell fogadalom, hisz egész évben úgy kell élni, ahogy szeretnénk és ehhez nincs szükség külön fogadalmakra. Sokan azt mondják, szükség van az elmélyedésre, a célok leírására és azok megvalósításának terv szerű komponálására. bevallom jómagam is bajban voltam az elmúlt években, hisz amikor fogadalmat tettem, 1-2 hónapig tartottam, aztán lelkiismeretfurdalással tele, -szégyenkezve magam előtt is- de nem tartottam az év hátra levő részében.

De idén más a helyzet. 2020 az azért 2020. Ez az évtized kezdete úgy érzem tele van energiával, tenni akarással és csupa jó dologgal. Ebbe bele értendő természetesen az igényes kinézet és ápolt haj is. Változtassunk együtt!

Íme pár tipp ahhoz, hogy találj egy kis én időt a hajadra. Este már nincs kedved megmosni, de reggel meg már rohansz és akkor pedig nincs időd rá? Van megoldás!

Használj olajat!
Hosszú és macerás a szárítás? K-pak vagy Blonde life olajat a törölköző száraz hajra! 2x olyan gyorsabban fog száradni a hajad, így az eddigi ráfordított időt könnyedén megfelezheted! És ne aggódj, nem fogja elnehezíteni a hajad!
Használj balzsam helyett kondit!
Semmi gond, ha nincs időd 20-30 perces pakolásra minden alkalommal!
A JOICO termékek professzionális termékek, így sokkal nagyobb molekula szinten tartalmazzák a hajszál egészséges szerkezetéhez szükséges ápoló anyagot.
A top termékünk a K-pak Kondícionáló, amivel nem tudsz mellé lőni!
Használj hővédőt!
Nincs kedved bajlódni a formázással? Könnyen kócolódik ezért utálod vizesen kifésülni? Ezesetben pontosan Neked találták ki a K-pak Color therapy Luster Lock daily shine & protect spray-t és a Defy Damage protective shield-et! Azon kívül, hogy védi is a formázó eszközöktől a hajszál szerkezetét, még meg is könnyíti a formázását!
Használj hajvasalót!
Nincs türelmed, kreativitásod vagy egyszerűen nem vagy profi a hajkefével való formázásban?
No para, itt a legújabb joico hajvasaló!
A tartályban lévő hajújraépítő anyagnak köszönhetően, nem csak, hogy ápolod a formázás közben a hajad, de még extra gyorssá is teszed a folyamatot!
Használj szárazsampont!
Teljesen érthető, ha az összes eddigi pontot figyelembe véve sem kaptál kedvet a hajmosáshoz… akkor is van megoldás! Weekend hair! Maradt egy plusz napod, a hajmosásig! De holnap tessék megmosni! Irgumburgum

Vári Adrienn - Szerkesztő