Légy cool, maradj cool: A szőkék kézikönyve

„A hűvös tónusú szőke árnyalatok töretlenül hódítanak, nem is csoda, amikor olyan hírességek, mint Lady Gaga és a Kardashians tették le mellé a voksukat és nem is nagyon tágítanak tőle évek óta már” – magyarázza Olivia Smalley, a színes szupersztár és a Cosmoprof művészeti csapat tagja. “A fodrászok számára ez azt jelentette, hogy alkalmazkodnunk kellett ehhez a trendhez a tökéletes festékek, samponok és ápolási termékek megtalálásával, hogy megőrizzük a hűvös hang egészségét és színét.”

“Olivia törvényei”

Tartsd meg a tónust vagy korrigáld tisztítás közben is: „A Blonde Life Violet sampon és kondícionáló ideális duó otthoni ápoláshoz a szalonlátogatások között; együttes rendszerként használva távol tartják a nem kívánt arany tónusokat. A sampon éppen annyi pigmentet tartalmaz, hogy elnyomja a sárgát, és megőrizze a fényerőt anélkül, hogy a haj ezüstös vagy lila lenne. Arra is nagyszerű megoldás, ha az ősz haj kap sárgás árnyalatot kap a vízben található ásványi anyagoktól ”

Képek forrása: joico.com

Kerüld a szárító hatású termékeket:

Az egyik oka annak, hogy szeretem a Blonde Life Violet sampont és kondicionáló rendszert, az az, hogy soha nem szárítja ki a hajat; Szulfátmentes, és törékeny szőke hajtípus igényeire készült. A szőke haj hajlamos a szárazságra, és ez az új Blonde Life rendszer a SmartRelease technológiával nem csak a tonizálásra, hanem a hidratációra és a nedvességre is összpontosít. A legjobb!”

Forrás: joico.com

Vári Adrienn - Szerkesztő