5 volumennövelő trükk Olivia Smalley-től!

1. Stratégiai hajszárítás

„Az egyik lágy volument teremtő trükköm abban rejlik, hogyan szárítom meg a haját” – magyarázza Olivia. “Szárítom az ellenkező irányba, ahogyan a természetes módon esik, majd adj hozzá egy kis extra mennyiséget a Joico Body Shake texturáló finiserhez.”

2 Fonás kis mennyiségben

Ha nincs időd a haj formázására, fontold meg néhány gyors fonat bedobását A haj vastagabbnak és erősebbnek tűnik, ha kibontod a fonatokat. “Ahelyett, hogy rendkívül szorosan húzznád őket, válassz egy lazább, lágyabb stílust” – tanácsolja Olivia, aki szereti megbontani a fonatokat, hogy még nagyobbnak tűnjenek. ” 

3 Formázás a hajtövektől!

Legközelebb, amikor hajsütőért nyúlsz ne felejtsd el, hogy a hajtöveknél kezd a formázást, olyan közel, ahogy csak lehet. “Ez nagyon meghatározó tud lenni, különösen azoknál, akiknek hajlamos a haja a lelapulásra – mondja Olivia. “Meghosszabbítja a formázás élettartamát már a formázás kezdetén a legfontosabb helyen.” Formázáshoz mindig használj megfelelő hővédő terméket, például az IronClad spray-t!

4. Védelem pára ellen

Olivia Floridában él, ahol a páratartalomról ismert, hogy elég magas. A kedvenc trükkje? Annak ellenőrzése, hogy a haj Tényleg száraz legyen, mikor a vendég kilép a szalonból. “A hajban lévő extra nedvesség miatt még gyorsabban lapul le a haj” – magyarázza. A Humidity Blocker spray megoldást nyújt erre is.

5. Variáld a választékodat

Legközelebb, amikor a fodrász megkérdi: „Hol választod szét a hajad?”, Fontold meg a dolgok középre vagy másikra történő átváltását; ez egy finom lépés, amely valóban elősegíti , hogy dúsabbnak tűnjön a hajad.

Forrás: joico.com

Vári Adrienn - Szerkesztő