1 perces trükkök az ünnepekre

Még vásárolnod kell és a mézeskalács is mindjárt megsül….de hát az ember lánya szeretne kinézni is valahogy ebben a szép, ünnepi időszakban. Profi trükkök következnek, melyekkel 1 perc alatt fixálhatod, tökéletesítheted a frizurádat a JOICO sztárfodrászától

A legkönnyebb, legkevesebb időt igénybe vevő két frizurát vesszük górcső alá, ezek pedig nem mások, mint a jól ismert lófarok és konty. Ha ezeket tökéletesre csiszolod, máris van két frizurád, amik szinte semmi idő alatt elegáns, csinos megjelenést biztosítanak számodra decemberben és persze azon túl is.

“Magasztos Póni”

Nincs lehangolóbb mint egy bágyadtan kornyadozó copf. Húzd a fejtetődre azt a copfot, hogy magabiztosan csücsüljön a fejed tetején és büszke tartást adjon a nyakadnak. Rögzítsd szorosan, és szépen fésülj oda minden egyes passzét. Végy pár cseppet a Blonde Life fényolajból, dörzsöld össze a tenyeredben és így vidd fel a copf hosszára. Ragyogó, elegáns megjelenést ad, máris útra kész leszel.

Tökéletesítsd a kontyod

Biztosan ismerős mindenkinek a helyzet, amikor éppen a konty formája már majdnem elnyerte a tetszésedet, de hiányzik egy kis fixálás, hogy ez a stílus meg is maradjon jópár órára az estén.

Itt jön a képbe egy szuper hajspray, a JOIMIST Firm gyorsan száradó spray! Fújd be a kontyodat, majd egy finom anyaggal borítsd be és tekerd át. Ragadd meg a hajszárítót és állítsd a hűvös fokozatra, fújd vele egy percig, hogy extra csillogást és tartást kapj. Óvatosan csomagold ki frizurád. Egyszerű, ugye?

A jó öreg fogkefe trükk

A párától, statikusságtól, vagy csak mert éppen feszültek vagyunk és minden hajunk égnek áll…a szálló kis hajszálak sok gondot tudnak okozni. Van, hogy egyszerűen nem bírsz velük…pedig most nem a messy bun stílusra vágynál. Amikor teljes rendezettségre és kontrollra vágysz és egy kis elegáns csillogásra, akkor vesd be ezt az okos trükköt: Végy egy sokoldalú hajsprayt, mint például a JOIMIST Firm gyorsan száradó spray-t és egy fogkefe sörtéire fúj vele egy kisebb mennyiséget. Lágyan fésüld át az arcodtól indulva a hajad. Minden egyes hajszál a helyére fog kerülni!

Forrás: joico.com

Vári Adrienn - Szerkesztő