JOICO SHOW: beszámoló

“A filmvásznon a Fiatalság Forrása Hairshow 2019

A Lurdy Ház moziterméről sosem gondoltuk volna, hogy egy fodrászbemutatónak ad majd otthont, azonban ez most mégis megtörtént. A JOICO Hungary 2019. november 8-án a Könyves Kálmán krt. alatt rendezte meg a Fiatalság Forrása című fodrászbemutatót, amelynek sztárfellépője a Palmer & Company International volt. A program változatosságáért a magyar JOICO Team és a H7 márkafüggetlen képzéseinek oktatói feleltek.

Az est első felében a magyar fellépők között köszönthettük Czombos Józsefet és Halász Attilát, akik styling technikákat mutattak be a színpadon. Ezt követően Hintenberger Máté és Váradi Katalin alkalmi frizuraalkotásai kerültek a fodrászbemutató középpontjába, végül pedig Szikriszt József kalauzolta el a közönséget a JOICO legújabb és leginnovatívabb krémhajfestékének világába. A Lumishine YouthLock teljes körű megismeréséhez demó modellek voltak a segítségünkre, akiknek hajszínét a JOICO Hungary művészeti vezetője és Bíró Balázs Balu fodrász készítették.  A modellek mind csinos középkorú hölgyek voltak, akik az új frizurájuknak köszönhetően minimum egy évtizedet letagadhattak volna a korukból.”

Forrás: https://fodraszinfo.com/v2/eloszor-jart-magyarorszagon-a-vilaghiru-palmer-company/

Fiatalság Forrása Hairshow 2019: Peller Mariann, az est házigazdája

Fiatalság Forrása Hairshow 2019: Halász Attila és Czombos József styling bemutatója

Fiatalság Forrása Hairshow 2019: Váradi Katalin és Hintenberger Máté konty show-ja

Fiatalság Forrása Hairshow 2019: a YouthLock krémhajfesték bemutatása Szikriszt Józseffel és Bíró Balázs Baluval

Az est második felében a külföldi sztárfellépők következtek: a Palmer&Company International triója.

Hihetelenül nagy tudású és legalább olyan jó oktatási startégiával rendelkező profikat ismerhettünk meg Dove Palmer, Greta Maroino és Tamás Megyeri személyében. Akik részt vettek a hajshow-n és a másnapi egész napos precíziós hajvágás kurzuson hatalmas élményekkel gazdagodhattak és bizonyára újra beleszerettek szakmájukba, mint ahogyan mi is.

Fiatalság Forrása Hairshow 2019: Dove Palmer, Greta Maroino és Megyeri Tamás look&learn

Következzenek a show fellépő modelljei…Egy fantasztikus inspirációs gyüjtemény a modern, különböző technikák magabiztos és elképesztő kombinálásán keresztüli utazáshoz, hogy igazi 21. századi, hordható formákat, textúrákat kapjunk.

Fantasztikus este volt, köszönjük minden fellépőnek a teljes JOICO Hungary csapat nevében, reméljük vendégeink is elvarázsolódtak!

Vári Adrienn - Szerkesztő