“Termékkoktélok” a csillogás jegyében

Az ünnepek alatt szeretnénk a legjobb formánkat hozni mindannyian, és ezt el is érhetjük viszonylag kevés időráfordítással. Megmutatjuk Nektek a legjobb KOKTÉLOKAT, melyekben az ápoló és formázó termékek kihozzák egymásból és hajadból a maximumot. Legyen a hajad igazán ünnepi formában idén decemberben!

Rise & Shine
Az egyik kedvenc koktélunk, mely azonnali simaságot, ragyogást ad a hajszárításhoz, leginkább a szőkékhez, balayage-okhoz és melírokhoz, a Blonde Life 3in1 violet hajhab és a Blonde Life fényolaj kombinációja. Használj tenyérnyi méretű mennyiséget a hajhabból, 1-3 pumpányi hajolajjal elkeverve a tenyérben. Vidd fel száraz hajra a haj közepétől a végéig és fésüld át. Formázz szokás szerint.
Eredmény: lágy volumen és sima, szálkásodástmentes, extra fényes haj, melyből eltűnnek a sárga tónusok.

Éjjeli terápia

Miközben alszunk, a hajunkat is újratölthetjük és megerősíthetjük, kár lenne kihagyni az alkalmat, hogy beépítsünk egy ilyen rutint néha-néha a beauty sleep-be!
Használj 1-3 csepp Blonde Life fényolajat Defy Damage Hajmaszkkal keverve, hagyd a hajadon egész éjszakára és ébredj másnap tökéletesen hidratált, szálkamentes hajkoronával. tökéletes megoldás laza, hajmosás utáni második napra.

Erősítő kúra

Az igénybevett, erőtlen haj számára a legjobb fegyver a Defy Damage Töredezésgátló pajzs szérum, ez az alaptermék megvéd az UV, környezeti és fizikai károsodásoktól is és tökéletes hővédelmet biztosít a formázáshoz, szárításhoz.
Keverjünk a szokásos 1-2 pumpányi adaghoz Blonde Life fényolajat, mely maximalizálja majd a szép, sima, hidratált és védett végeredményt számunkra.
A haj végétől haladva masszírozzuk bele a keveréket a hajba, körülbelül a hajhossz közepéig és formázzuk szokás szerint.

Vári Adrienn - Szerkesztő