A hajhorror korszak vége: Smartrelease technológia

A JOICO 2019-ben mutatta be tavasszal legújabb technológiáját, a SMARTRELEASE-t, ezzel hivatalosan megnyitva az okos hajápolás korszakát. Mit is jelentett ez? Ez olyan komplex ápoló és védő rendszert, melynek technikai és otthoni rendszere a hajunkat érintő modern kori kihívásokra lett tervezve.

Küldetésünk: 

A hajkárosodás különféle formáinak megértése és azonosítása volt; hogy rájöjjünk, hogyan kell az új Defy Damage rendszerével nemcsak a károsodás útjáról letérni, hanem teljesen elkerülni. A Joico tudományos csapat szerint:  “valószínűleg minden megmenthető, ha a baj első jeleinél kezeljük a sérüléseket, de általában hiányzik egy kulcsfontosságú lépés, a további károsodás sokrétű megakadályozása.” Itt született meg a teljes, 360 fokos védelmet adó rendszer ötlete!

DEFY DAMAGE – Otthoni/általános hajápolás

Megvédi a hajat a környezeti, mindennapos károsodástól, erős, védett, maximális szépségű hajat eredményez az innovatív SMARTRELEASE technológiával. A 4 termék teljeskörű ápolást és 360 fokos védelmet ad.

JOICO Defy Damage faktor számokban:

80%-kal kevesebb töredezettség

5x erősebb hajszerkezet

festésoptimalizálás,maximális színeredmény

szerkezetmegújító és erősítő

90%-os színmegtartó hatás

puha, fényes végeredmény

A Defy Damage hatékonyságának ereje, a JOICO új alaptechnológiájának, a SmartRealese-nek és 3 mágikus további összetevőjének  köszönhető.

SMARTREALESE:

Innovatív technológia, egy fajta liposzómás szállító és felvivő rendszer, mely “becsomagolva” folyamatosan, egymásra épülve és sokszorozva, adagolja az egészséges hajhoz szükséges hatóanyagokat – Csipkebogyó olajat, Arginint és Keratint -, hogy segítsen a hajszerkezet javításában, erősítésében és védelmében a hajat érő napi, modern kori hajkárosító hatások ellen. 

 

TOVÁBBI ÖSSZETEVŐK, melyek szupererejükkel tovább fokozzák a liposzómás hatást:

 Arginin

Intelligens kötőmolekula pozitív és negatív töltésekkel, segít a haj erősítésében a kötések megújításában. A hozzáadott plusz Arginin a SmartRelease Liposzómás szerkezetén túl is extra hatást eredményez..

 Védőpajzsként szolgáló Lipidek 

Az egészséges alapvető összetevője – az első védelmi vonal, amely segít megelőzni hő-, vegyi, fizikai- és UV-károsodást. Az első alkalommal láthatóan eredményes.

Moringa mag olaj

Antioxidánsok gazdag forrás,  A- és E-vitamin, cink és a szilícium-dioxid tartalma alapvető fontosságú az egészséges, erős, kellő védelemmel rendelkező hajhoz.

Milyen károsodások is érik nap mint nap a hajunkat?

MECHANIKAI SÉRÜLÉS

Mi is ez? Fizikai károsodás a hajszerkezetben, amit nap mint nap mi okozunk.

Hogyan? Ha a hajunk nedves, akkor van a legtörékenyebb állapotban, száradási folyamatban megyengülnek a hidrogénkötések és ha ilyenkor fésüljük, húzzuk, vonjuk könnyen eltörik.

A hajszálak egyenletlenek, szárazak, nem egyformák.

Így oldja meg a Defy Damage a problémát: A termék nedves hajra történő használata könnyű fésülhetőséget, védelmet eredményez, tehát a hajat nem kell feleslegesen nyúzni.

KÖRNYEZETI HATÁSOK

Mi is ez? Törékenység, kiszáradás, töredezettség és fakulás, amelyet az UV sugárzás, szennyezés és akár a medence / óceánvíz okozhat.

Hogyan? Ugyanúgy, ahogyan a nem védett bőr érzékeny a durva napsugarak vagy a szennyező részecskék által okozott károkra, a kiszolgáltatott haj szintén veszélyben van, és elveszíti védő proteinjeit.

Így oldja meg a Defy Damage a problémát:

Teljes védelmi rendszerként működik az egyes hajszálak és a környezet között, a Defy Damage rendszer szó szerint feltölti a hajat egy védőréteggel, segítve megőrizni a csillogást, a lágyságot és a selymességet.

KÉMIAI KÁROSODÁS

Mi is ez? A haj szerkezetének károsodása az agresszív szalonszolgáltatások miatt, mint például a szőkítés, melírozás, a gyakori színváltozás, az tartós egyenesítés és a hullámosítás.

Hogyan? A vegyi anyagok kimerítik és letisztítják a haj természetes védelmét anélkül, hogy pótolnák azokat a kritikus összetevőket, amelyek lágyságot és fényt adnak.

Így oldja meg a Defy Damage a problémát: Ha a fodrász a Defy Damage Pro kétlépcsős rendszert használja a kémiai szolgálat előtt és után, ez segít megvédeni a haj szerkezetét; újratelepíti a nedvességet, a védelmet.

HŐKÁROSODÁS

Mi is ez? A hő forróságot jelent… a magas hőmérsékletű / túl gyakori használatú hajszárítókat, göndörítőket, vasalókat.

Hogyan? Ugyanúgy, mintha megégetnéd az ujjadon a bőrt, a haj nagyon érzékeny a hő pusztítására.

Így oldja meg a Defy Damage a problémát:

A hajkötések erősítésével és a hőforrások elleni pajzs megteremtésével a Defy Damage rendszere elkerüli a sebezhető tincsek károsodását, biztosítva, hogy a haj sima, rugalmas, rugalmas és egészséges megjelenésű maradjon.

Vári Adrienn - Szerkesztő