Érkezik hajad Fiatalságának Forrása: Itt az első JOICO Kollagénes hajfesték!

A bőrünkhöz hasonlóan a hajunk is veszít fiatalos kinézetéből az évek során, 30 éves kor felett nemcsak az első megjelenő ősz hajszálak okoznak feladatot, hanem a minőségi változások is. A JOICO legújabb innovációja a LUMISHINE YOUTHLOCK tartós hajfestékcsalád célja, hogy hajad korából éveket faragjon le! Már az első használattal a megszokott csodás színeredményt és hihetetlenül egészséges, szép és fiatalabbnak tűnő hajkoronát kapsz!

A JOICO örömmel mutatja be első kollagén tartalmú tartós krémhajfesték családját:

A kollagén fiatalító hatásai már régóta ismertek a bőrápolás világában, a rugalmasság növelése, az állag és hidratáció javítása mind olyan tulajdonságok, melyeket innovatívan használva a formula segít a hajszálak újjáélesztésében, valamint a fiatalabb megjelenésű haj megjelenésének és érzésének megőrzésében. 

“Szeretem az új JOICO LumiShine YouthLock festékcsaládot, mert garantálja a 100% -os őszfedettséget, miközben a haj egészséges és fiatalos megjelenésű és fényes lesz!” – Larisa Love, a JOICO márka nagykövete 

Első alkalommal, egyetlen hajfestéssel:

A haj évekkel tűnik fiatalabbnak, rugalmas, élettel teli és a jól ismert Lumishine ragyogás jellemzi. A haj ismét sima és lágy felszínű, puha tapintású.

És a makacs ősz szálak szintén a múltba vesznek, a legfényesebb és szebb hajszínt kapod 100%-os őszfedéssel.

Az új LumiShine YouthLock sorozat 13 árnyalatban érkezik:

 • NN sorozat: 10NN, 9NN, 8NN, 7NN, 6NN, 5NN, 4NN, 2NN 
 • NA sorozat : 9NNA, 7NNA, 6NNA, 5NNA, 3NNA

Egy festés, mely hatásával azonnal meggyőz!

Fedezd fel Te is a Lumishine Youthlook 5 innovációját, melyek segítenek a hajad ifjúságának visszaállításában:

 • 100% -os őszfedést garantál 
 • a haj visszakapja rugalmasságát, mozgalmasságát
 • könnyen kezelhető, érezhetően simább, sokkal lágyabb végeredmény
 • javítja a hidratáltságot és megakadályozza a töredezést
 • ragyogóbb, 2x fényesebb végeredmény

Ez az új hajfestékcsalád egy exkluzív öregedésgátló elixir a hajnak: Kollagén, Buriti olaj és Aminosavak keveréke, amely megfiatalítják a hajat, miközben meg is őrzik a haj fiatalos és egészséges megjelenését. A LumiShine Bond-Building ArgiPlex ™ technológiája is erősíti és hozzájárul a hajszín fényének, hosszú élettartamának, és egészséges megjelenésének megtartásához. 

Belső titok:

 • Kollagén: Segít az erő, hidratáltság helyreállításában a törékennyé váló, korosodó hajtípusnál, és ismét egészséges, fiatalos kinézetűvé teszi.
 • Buriti gyümölcs olaj: Ez az egzotikus gyümölcs olaj segít a hajat ismét fényessé, hidratálttá és puhává varázsolni.
 • Szabadalmaztatott Kondicionáló Komplex: Ez a kondicionáló pajzs körülveszi a hajszálat, hogy táplálja és megvédje a színkezelt hajat akár 30 hajmosásig ( K-Pak Color Therapy samponnal és kondicionálóval)…hidratált, ápolt, lágy és példanélküli fényes állapotban.
 • ArgiPlex: Növeli a szín tartósságát, élénkségét és ragyogását.

Előtte – Utána

 • Hajszerkezetújraépítő Arginin: A haj erejéhez nélkülözhetetlen természetes aminosav, az arginin segít megvédeni a hajat és csökkenti a töredezést minden alkalmazásnál. A megerősített szerkezet általánosan javítja a haj állapotát és az öredegedés jeleit. 
 • Quadramine Complex®: A JOICO exkluzív, kis molekulatömegű fehérjekeveréke gyorsan beépül, hogy maximalizálja a kutikula és a kortex közötti rekonstrukciót, garantálva az egészségesebb hajat.

A Lumishine Youthlock premierjét a professzionális közönség számára 2019.11.08-án tartjuk a JOICO Hungary által szervezett Fiatalság Forrása hairshow&premier eseményén. Ne maradj le erről a piacrengető újdonságról!

Még van lehetőség jegyvásárlásra: https://webshop.joico.hu/webshop/oktatasok/fiatalsag-forrasa/

Vári Adrienn - Szerkesztő