Showtime: Palmer&Company International először Magyarországon

A JOICO HUNGARY bemutatja november legnagyobb fodrászati vörös szőnyeges eseményét:

“Fiatalság Forrása” – Hairshow & Premier – 2019.november.8.

Főszerepben:

Egyenesen Londonból érkezik DOVE PALMER új nagyágyú triója, a Palmer&Company International Dove Palmer, Greta Maroino és Tamás Megyeri, akik a precíziós hajvágás zsenialtásának  új szintjét mutatják majd be a színpadon. Magyarországon először lép fel a hajvágózseni újjáalakult formációja, akinek nevét Sassoon után említik, ha vágástechnikáról van szó a szakmában.

“Dove Palmer neve bizonyára ismerősen cseng. A világhírű fodrász nemrég otthagyta a Mazella&Palmer-t és Palmer and Company néven saját brandet alapított. Az új formációban Dove két hasonló gondolkodású kreatív elmével – Greta Maroinóval és Megyeri Tamással – dolgozik együtt, akikkel megalkotta az egyedülálló MethoD oktatási rendszert. A képzésük koncepciója a modern tanulnivágyó fodrászok igényeire épül, ugyanis

 • személyreszabott tematikával dolgozik,
 • azonosítja a tanulók erősségeit és gyengeségeit,
 • ezáltal segíti őket a saját tehetségük kibontakoztatásában.

A Palmer&Company triumvirátusa hasonló értékek mentén határozza meg, hogy mit jelent számára a szakma szeretete. Most egészen Budapestig repülnek azért, hogy Te is részese lehess egy felejthetetlen precíziós hajvágós bemutatónak egy hajshow keretein belül!”.

Forrás: https://fodraszinfo.com/v2/palmer-and-company-precizios-hajvagas-oktatas-budapesten/

Premierben:

A JOICO idén ősszel ismét piacrengető szakmai újdonságot hoz el, ne maradj le a premierről és ismerd meg elsőként a “Fiatalság Forrását”!

További szereplők:

A nemzetközi sztárcsapat mellett természetesen fellép a Joico Hungary összeszokott és új tagokkal is bővült művészeti és oktatói teamje, akiket a márkafüggetlen, csakis magas szintű szakmai tudás teljességének céljával az idén indult H7 hazai vendégoktatói is kiegészítenek:

 • Szikriszt József, a márka művészeti igazgatója,
 • Halász Attila, aki Los Angeles-ben szerzett több évnyi tudását most itthon kamatoztatja,
 • illetve Czombos József, a legfrissebben szerződtetett oktatótréner, 
 • továbbá a legenda kontyművész és oktatófodrász Váradi Katalin, aki a nem mellesleg a Fodrász Egyesület Etikai Bizottság Elnöke, Mestervizsga Bizottság Elnöke, valamint OMC Nemzetközi Zsűritag is!
 • Hinternberger Máté, aki nemrég nyerte el az idei OMC 5. helyezését Prestige Gala Hair kategóriában és mindenki kettőt találhat, mivel készül majd a show-ra! 🙂
 • A másik fellépő Bíró Balázs Balu, aki a sztárfellépőkhöz hasonlóan vágómester és zseniális ifjú titán, nem mellesleg hihetetlenül szimpatikus módon a hazai szakmai berkeken belül kiemelten foglalkozik a zöld mozgalommal és szakmájában is nagyon környezettudatos.

Az est házigazdája: Peller Mariann

 

EARLY BIRD jegyvásárlás:

Ne hagyd ki ezt az ajánlatot! Október 18-ig kedvezményesen tudod megvenni jegyedet a show-ra: 25 000 Ft helyett 19 000 Ft-ért!

Szerződött partnereink részére az Early Bird időszakban 15 000 Ft a jegy, keresd központunkat ezen a számon:  +36 20 390 3308

EARLY BIRD jegyvásárlás: https://webshop.joico.hu/webshop/oktatasok/fiatalsag-forrasa-early-bird/

 

“Fiatalság Forrása” – Hairshow & Premier

 

DÁTUM: 2019.11.08. Péntek

IDŐPONT: 19:00-22:00

HELYSZÍN: Lurdy ház 9-es moziterem – 1097, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

DRESSSCODE: Smart casual

OPEN BAR: 19:00-22:00

 

JEGYVÁSÁRLÁS:

 1. Online: www.webshop.joico.hu/joico-oktatasok
 2. Közvetlenül: JOICO értékesítődtől
 3. Személyesen: a JOICO központban (1067, Budapest, Hunyadi tér 7.)

Találkozzunk november 8-án!

Vári Adrienn - Szerkesztő