Limitált nyári kiadásban a Luster Lock pakolás

Immár 3 éve, hogy a JOICO portfólióhoz egy forradalmian új termék érkezett: a K-Pak Color Therapy Luster Lock pakolás.

Mindössze 5 perc hatóidő alatt egy használat során újjá varázsolja a legélettelenebb, legszárazabbnak tűnő, sérült hajtípust is. Az eredmény akár 9x erősebb, lélegzetelállítóan ragyogó és puha végeredmény, amit talán évek óta nem tapasztaltál már a hajadnál.

A kulcs álmaid hajához, melyet most limitált, 250 ml-s nyári kiszerelésben szerezhetesz meg egy szuper promócióban!

Minden, amire a hajadnak szüksége van, egy termékben:

-instant hidratálás

-instant ragyogás

-vibráló szín

-mélyregenerálás

-puha, rugalmas haj

Tökéletes választás 

Minden festett hajra, a szőkétől a barnákig egészen a színezett, melírozott hajakig.


Hogyan

Alkalmazd száraz hajra , hajmosás előtti extra kezelésként vagy használd a már tiszta, törülközőszáraz hajhosszra luxus pakolásként.  2-5 perces hatóidő után alaposan öblítsd le majd formázd szokásos módon. Tökéletes finom szálú vagy sűrű hajra egyaránt.

Intelligens formula : A vékony és vastagszálú hajtípus ápolására is tökéletes, mindössze a hatóidő változtatásával. Vékonyszálú haj esetén 1-2 perc, vastagszálú hajnál 5 perc szükséges az optimális hatáshoz.


Belső titok

A QuadraBond Peptide Complex  – tele mélyen tápláló Manketti és Argan olajjal – javítja és feltölti a hajszál külső védőrétegén keletkezett sérüléseket és megóvja a szín élénkségét.

Selyem, szója, és a tengeri alga kivonatának köszönhetően védett és sima lesz a teljes hajhossz felülete, így a formázás sem okoz nagy igénybevételt.

Vári Adrienn - Szerkesztő