“A szőke 50 árnyalata”

Van ahol a szalonmunkák több mint fele szőke hajkoronával kapcsolatos: szőkítés, melír, színfrissítés…és észrevettétek már, hogy minden harmadik szembejövő nő az utcán valamilyen világosabb részt, balayaget, ombrét, highlightokat hord a hajában?

Nos ez nem véletlen. A szőke hajszín legendásan kedvelt és minden korban hihetetlen népszerűségnek örvend…mióta pedig a fodrászszakma lehetőségei korlátlanok, nincs megállás.

A JOICO Hungary egyik legnépszerűbb szemináriuma is erről szól: a Szőke 50 árnyalata oktatáson fodrászok tucatjai tökéletesíthetik a tudásukat a világosítás, szőkítés, melírtechnikák kapcsán minden félévben.

 

A 2019-es tavaszi félévben most május 6-án rendeztük meg legutóbb a legnépszerűbb szakmai szemináriumot, aminek tematikájában nagy hangsúlyt kapott a nemrég megjelent Lumishine Nude Glow NW széria is.

Az oktatás tematikájában, melyet művészeti igazgatónk, Szikriszt József tartott, szó esett a JOICO teljes termékpalettájának lehetőségeiről a szőke hajszínt illetően, különös tekintettel a speciálisan világos fürtökre tervezett Blonde Life termékcsaládról, aminek professzionális palettája is folyamatosan bővül a piaci igényeknek megfelelően.

A 3 órás szemináriumon a rövid történeti bevezető után rögtön el is kezdődött az izgalmas élő demonstráció: 3 modellen mutatták meg a trendi melírtechnikák és színárnyalatok használatát, a helyes diagnosztizálást és színtervezést, természetesen mindegyik modellnél az új Defy Damage PRO kezelést alkalmazva a vegyszeres munkáknál.

Miközben a modellek a backstage-ben készültek addig a JOICOLOR technológiákról esett szó, érintve az összes festékcsalád és hajszerkezetújraépítő és erősítő rendszereket, amikkel a fodrászok valóban végtelen lehetőséget kapnak a szőke hajszínek területén.

Az interaktív, kérdésekkel teli oktatás igazán eredményes volt, a bemutatott technikák és tudásanyag pedig hasznos és napi szinten használható információcsomag, amit magukkal vihettek a szakemberek.

Az elkészült modellek fotói szerintünk önmagukért beszélnek: a szőke örök divat…és örök divat az egészséges haj is, mely a szépség alapja. S mi a JOICO-nál nap mint nap ezen dolgozunk!:)

Haj: Szikriszt József

Smink: Rácz Dóra

Fotó: Kövesdi Réka

Vári Adrienn - Szerkesztő