Hogyan készítsd fel a hajad a nyárra?

Ahogy beköszönt a jó idő és a tavasz, egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy már a nyár is megérkezett. Érdemes időben elkezdeni a hajunk felkészítését is, hiszen ez az időszak egyet jelent a : hajszínek világosításával, változtatásával, valamint úgy általában sok környezeti igénybevétellel, mint sok-sok napsütés, így káros UV sugárzás, vízpart, fürdés, uszoda, így klóros víz…

A megelőzés jegyében összeszedtünk pár profi tippet, amivel fodrászodhoz fordulhatsz és biztos lehetsz benne, hogy ő is elégedett lesz, hogy ilyen előrelátó vagy! Következzenek most azok a profi JOICO szalonkezelések, melyekre a hajadnak szüksége lehet.

1.lépés   A haj felkészítése a változásra: MÉLYTISZTÍTÁS, SZERKEZETÚJRAÉPÍTÉS

Amennyiben a nők többségéhez tartozol, akkor neked is van pár dolog, amin szívesen javítanál a hajad kapcsán.

Lelapul? Erőtlen? Gubancolódásra hajlamos? Nehezen fésülhető? Töredezik? Száraz? Sérült? Már csak az olló segíthet rajta?

Nos az utolsó kivételével, (bár ott is érdemes egy sanszot adni neki) erre mind megoldást jelent a K-Pak 4 lépéses hajszerkezetújraépítő kezelése, pedig ez egy jó széles problémaskála. De minden “hajbaj”-nak van egy közös gyökere: a sérült keratinproteinlánc a hajszerkezetedben.

A K-Pak multi-action formulái a hajjal tökéletesen megegyező képlettel rendelkeznek, amit a forradalmi Bio-Advanced Peptide és a Quadramine complexnek – ami a legerőteljesebb helyreállító technológia, amit ismerünk- köszönhetünk. Ezek javítják meg a haj szerkezetét, ahol szükséges és amilyen mértékben szükséges.

Így lehetséges az, hogy a vékonyszálú, vastagszálú, egyenes, göndör, szőke, barna, vörös hajú típusoknak is ugyanolyan ajánlott.

Milyen gyakran ajánlott?

Normál esetben:

Negyed évente, évszakváltáskor, egy nagy hajgenerál jelszóval mindenképpen jó szívvel ajánljuk, hajad nagyon hálás lesz érte.

Sérült, roncsolt haj esetén:

A fodrász javaslatát figyelembe véve, 2 hét- 4 heti rendeszerességgel a hajtípustól függően.

Otthoni kiegészítő ápolás:

Normál esetben:

Hajtípusnak megfelelő termékcsalád használta: itt találod a termékcsaládokat!

Sérült, roncsolt haj esetén:

K-Pak hajújraépítő termékcsalád, vagy erősen festett, roncsolt haj esetén Color Therapy termékcsalád (vékonyszálú hajtípust kivéve)

2.lépés    Szőkülés, melír, festés csakis professzionális, megfelelő védelem mellett: SÉRÜLÉSMENTES, EGÉSZSÉGES HAJSZÍNVÁLTÁS

Ha hajad egészségéről van szó, akkor is tenned kell érte, mikor még szép…és megelőzni a sérülést és károsodást.

Minden hajszínváltoztatáskor, de akár önálló hajszerkezeterősítő, színoptimalizáló kezelésként is a DEFY DAMAGE PRO kezelést ajánljuk. A két lépésből álló profi kezeléskiegészítés védelmet nyújt a hajszínváltás, festés, szőkítés elejétől a végéig és az eredmény egészségtől ragyogó, sérülésmentes hajszín és hajszerkezet lesz!

Defy Damage termékcsalád SMARTREALESE technológiája a legjobb fegyver, amit a kezedben tarthatsz, hogy megfelelj a 21. század kihívásaira az egészséges és szép hajat célul kitűzve:

Innovatív technológia, egy fajta liposzómás szállító és felvivő rendszer, mely “becsomagolva” folyamatosan, egymásra épülve és sokszorozva, adagolja az egészséges hajhoz szükséges hatóanyagokat – Csipkebogyó olajat, Arginint és Keratint -, hogy segítsen a hajszerkezet javításában, erősítésében és védelmében a hajat érő napi, modern kori hajkárosító hatások ellen.

A professzionális szalonhasználatra fejlesztett  Defy Damage ProSeries termékekben nagyobb koncentrációban található SmartRelease technológia, így az minden festési, világosítási és egyéb vegyszeres munkák tökéletes kiegészítése a 110%-os végeredményért.
Látnod és érezned kell, hogy elhidd a csodát!

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, minden hajtípusra, minden hajhosszra és színre, aki festeti, világosítatja a haját és szeretné megőrizni annak egészségét.

Kérd fodrászodtól kiegészítő kezelésként ezt a szuper hajszerkezeterősítő kezelést és biztosan imádni fogod a végeredményt!

Bónusz: Az illata is fantasztikus, ez biztos szintén rabul ejt majd!

Otthoni kiegészítő ápolás:

Ha speciális a hajtípusod, akkor keresd a hajtípusodnak megfelelő termékcsaládot itt: JOICO termékcsaládok

Ha a szerkezeterősítés, színvédelem a célod: válaszd a Defy Damage termékcsalád otthoni ápoló termékcsaládot, a teljeskörű ápolást és 360 fokos védelmet : a fizikai, hőformázás és környezet okozta károsodások ellen. 

3. lépés    Luxuskezelések hajtípusra szabva: TÖKÉLETES ÁPOLTSÁG FENNTARTÁSA, EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSE

Kipróbálnál egy speciálisan a hajtípusodra célzott, luxus ápolást, amit kényeztető rituáléként él meg a hajad?
Jól hangzik, ugye?
Minden JOICO RITUÁLÉ alapja a megfelelően kiválasztott JOICO termékcsalád samponja, hajpakolása és hajban hagyható terméke, a technikai lépéssel, Cuticule Sealer-rel kiegészítve, mely egy tökéletes rituálét eredményez, ami megújítja és kényeztető ápolásban részesíti a vendégek haját.
Újítsd meg és regeneráld a hajkoronát 15 perc leforgása alatt!
1. HIDRATÁLÓ RITUÁLÉ
száraz, vízhiányos hajtípusra
 
A száraz haj általános probléma, melyet a gyakori kemény víz okoz. Moisture Recovery termékcsaládunk a Hydramine Sea Complex hatékony erejével a legáltalánosabban ajánlható termékcsalád, így HIDRATÁLÓ RITUÁLÉNK is biztosan az egyik legnépszerűbb lesz.
Kinek ajánljuk?
Nőknek, férfiaknak egyaránt, akik száraz, vízhiányos hajtípussal rendelkeznek.
Eredmény: Puha, hidratált, rugalmas és élettel teli haj, mely könnyen kezelhető.
2. SZÍNMEGÚJÍTÓ RITUÁLÉ
fakó, vegykezelt, száraz hajtípusra
A Quadrabond Peptide Complex felveszi a küzdelmet a károsodással és regenerálja a sérült szerkezetű részeket.. A buján tápláló olajok triója: az argain, mankettie és ligetszépe gondoskodik az optimális hidratálátságról, ellenállóképességről és ragyogó fényről.  .
Kinek ajánljuk?
Festett, fakó, erőtlen, sérült és száraz hajtípusra
Eredmény: Puha, hidratált, rugalmas és élettel teli haj, mely brilliáns színben és fényben tündököl.
3. RAGYOGÓ SZŐKE RITUÁLÉ
festett és természetes szőke hajtípusra
A csúcsminőségű arginin, egzotikus Monoi és Tamanu olajok keveréke a Bio Advanced Peptide Complex hajújraépítő erejével karöltve biztosítja álmaid szőke hajkoronáját és véd a környezeti károsodás, UV sugarak ellen is. A Quadrabond Peptide Complex felveszi a küzdelmet a károsodással és regenerálja a sérült szerkezetű részeket..
Kinek ajánljuk?
Festett, természetes szőke vagy világos hajszín számára.
Eredmény: Puha, hidratált, rugalmas és élettel teli haj, mely brilliáns színben és fényben tündököl.
4.VOLUMENNÖVELŐ RITUÁLÉ
közepes, vékonyszálú hajtípusra

A Body Luxe termékekben található Zabprotein Komplex és a Bio-Advance Peptide Complex garantálja az akár 40%-kal dúsabb, vastagabbnak tűnő eredményt, miközben a haj fényesebb, egészségesebb is lesz általa, anélkül, hogy elnehezült hatást okozna.

Kinek ajánljuk?

Közepes és vékonyszálú, tartás nélküli hajtípusra

Eredmény: Dúsabb, nagyobb volumenű hajkorona, mely tartást kap anélkül, hogy elnehezülne.

Vári Adrienn - Szerkesztő