Tavaszi inspiráció: Snow bunny szőke

2019 tavaszán, főleg húsvét közeledtével igen aktuális, hogy bemutassuk az egyik legerősebb trendet, a Snow Bunny divatszínt, azaz “hófehér nyúl” szőke trendet.

A legerősebb trenddiktáló social média felületeken már nyúlmódra elszaporodtak ezek a frizurák, a sztárok körében is rengetegen váltottak erre a különleges, extra szőke hajszínre.

Mi is a különleges benne? Extra világos, hihetetlenül púderes szőke, egy csipetnyi kék ragyogással! Nagyon különleges, nagyon elegáns, amolyan ruccanjunk le Aspenbe síelni életérzés társul hozzá…vagy éppen választhatod, ha a nagy tavaszi nyusziünnephez passzoló hajszínváltáson töröd a fejed.

Nézzük milyen sztárok viselik ezt a színt mostanság?

Például: Hilary Duff, Solange Knowles, Kylie Jenner…többek között

Ha megdobbant a szíved, akkor feltétlenül a Blonde Life szőkítő technológiáját ajánljuk a Snow Bunny projekthez, ami garantálja a biztonságos szőkülést: Blonde Life 9+ szőkítő porunk erejének az sem gond, ha éppen sötétbarna hajszínből akarsz váltani, de bátran ajánljuk a Hyper High Lift, extraszőke sorozatunkat is!

Fodrászként itt tudod megvásárolni: professional.joico.hu

Ne feledd az otthoni ápolást sem, hiszen ez egy kényes hajszín és a speciális termékeket igényel, hogy sokáig megtarthasd az elért vágyott színt és selymes, nyuszipuha maradjon a hajkoronád!

Szerencsére a Blonde Life otthoni ápolók, mint a micellás sampon, a Tamanu és Monoi olajjal dúsított ápolók és hajban hagyható ápolók teljeskörű védelmet és szépséget biztosítanak, ügyelve minden speciális szőke igényre!

Képek forrása: Pinterest, popsugar.co.uk

Vári Adrienn - Szerkesztő