SmartRelease : Itt az okoshajápolás technológiája!

Miért fogod imádni?

A szalonban történő kezelés kezdetétől az otthoni mindennapos hajápolásig elkísér az egyedülálló SmartRealese technológia, ami tökéletes hajszerkezet erősítést és védelmet ad és elhozza az okos hajápolás korszakát!
Titok:
A Defy Damage hatékonyságának ereje, a JOICO új alaptechnológiájának, a SmartRealese-nek és 3 mágikus további összetevőjének  köszönhető.
SMARTREALESE:

Innovatív technológia, egy fajta liposzómás szállító és felvivő rendszer, mely “becsomagolva” folyamatosan, egymásra épülve és sokszorozva, adagolja az egészséges hajhoz szükséges hatóanyagokat – Csipkebogyó olajat, Arginint és Keratint -, hogy segítsen a hajszerkezet javításában, erősítésében és védelmében a hajat érő napi, modern kori hajkárosító hatások ellen.

A professzionális szalonhasználatra fejlesztett  Defy Damage ProSeries termékekben nagyobb koncentrációban található SmartRelease technológia, így az minden festési, világosítási és egyéb vegyszeres munkák tökéletes kiegészítése a 110%-os végeredményért.

TOVÁBBI ÖSSZETEVŐK, melyek szupererejükkel tovább fokozzák a liposzómás hatást:

– Arginine:

Intelligens kötőmolekula pozitív és negatív töltésekkel, segít a haj erősítésében a kötések megújításában. A hozzáadott plusz Arginin a SmartRelease Liposzómás szerkezetén túl is extra hatást eredményez..

– Védőpajzsként szolgáló Lipidek :

Az egészséges alapvető összetevője – az első védelmi vonal, amely segít megelőzni hő-, vegyi, fizikai- és UV-károsodást. Az első alkalommal láthatóan eredményes.

-Moringa mag olaj:

Antioxidánsok gazdag forrás,  A- és E-vitamin, cink és a szilícium-dioxid tartalma alapvető fontosságú az egészséges, erős, kellő védelemmel rendelkező hajhoz.

“A nők 75%-a tartja sérültnek a haját!”

Felejtsd el a hajadra leselkedő napi károsító hatásokat a Defy Damage használatával!

Vári Adrienn - Szerkesztő