4 verzió lila hajszínre Larissa Love-tól!

Ki más is adhatna tanácsot a JOICO Color Intensity fizikai színezőcsaládjával és trendszínekkel kapcsolatban, mint a fiatal és máris nagyon sikeres JOICO brand stylist, aki maga is rengeteg ilyen színes frizurát készít.

Nézzük most, ő mit ajánlj, hogy megtaláld a hozzád illő árnyalatot…hiszen a lila színben már abszolút benne van egy kis tavaszi tónus, ugyanakkor hűvösségével még télre is tökéletes! Februárnál nincs is tökéletesebb, hogy belevágj egy ilyen színprojektbe, ugye?

1.Ibolya hajtövek oldvadnak az ezüstös-lilás hajvégekbe...Tökéletes az óvatos duhajoknak, akik szívesen játszanának a színekkel, de természetes hatásra is vágynak egyben. Titka: lágy, árnyékos, dimenziós színek. (Bal felső modell)

2.Ametiszt-viola drágaköves ragyogás...Tökéletes, ha valaki szeretné szőke haját intenzívebb színekkel mixelni, mégis szeretné, hogy könnyedén olvadjanak bele szőke hajvégeibe. Titka: Könnyen kezelhető színhatás laza, igazi egyéniségek számára. (Jobb felső modell)

3.Mély lila még sötétebb lila dimenziókkal… Tökéletes sötétebb szőke, esetleg barna alapszínhez olyanok számára, akik a sötétebb tüzű hajszínek szerelmesei és nem az élénk világos színekért epednek.Titka: A lila mélysgben megbújó világosabb és sötétebb tincsek életre keltik a ragyogó mélységet és drágaköves csillogású dimenziókat adnak neki. (Bal alsó modell)

4.Vibrálóan élénk plum… Tökéletes a színek szerelmeseinek, akik nem akarnak szőkítetteni a tincseiken elöször. Titka: Drámai színhatás, mely biztosítja, hogy minden szem rád szegeződjön. Igazán merészek számára ajánljuk. (Jobb alsó modell)

Hogyan ápold színes tincseidet, hogy tartós legyen?

A hajmosásnál válassz kellően gyengéd tiszító terméket és váltogasd tonizáló, mikropigmenteket is tartalmazó samponnal. Mi a Color Co Wash luxus tiszító habot és a Color Endure Violet sampont ajánljuk.

5 percben gazdag ápolást és tonizálást is nyújthatsz második lépésben a Color Butter színező pakolással. Ha világosabbak a tincseid, akkor keverd kondícionálóval pakolással a pasztelesebb eredmény érdekében.

Forrás: joico.com

Vári Adrienn - Szerkesztő