JOICO Professional: Hiperszőke Blonde Life sorozat!

2018 őszén berobbannak a Blonde Life termékcsalád újdonságai, benne egy olyan technikai innovációval, mely a szőkítést olyan pofonegyszerűen, idő és anyagtakarékosan oldja meg, hogy igazán 21. századi modern megoldást kapunk. Piacvezető termékcsaládunk természetesen az új Blonde Life Hyper High Lift Creme Color széria kapcsán is garantálja a megszokott egészséges és szép végeredményt, ami a JOICO védjegye.

Válts hipermódba a szőkeségben!

Úgy tervezték, hogy gazdagon ápolja a hajat mialatt az eddigi legnagyobb világosítást (5+ árnyalatot) világosítja a természetes hajon. Köszönhető ez az egyedülálló világosító technilógiának és az olyan tápláló hatóanyagoknak, mint a Tamanu és Monoi olajok elegye vagy a JoiColor System-ből már jól ismert ARGIplex Complex és a Quadramin Complex.

Az egylépéses szőkítés csúcsa! Hiszen 60 perc alatt 5+ árnyalat világosításra képes és még tonizálja is a hajat egy lépésben. Eddig sohasem látott világosítási erő párosul az utolérhetetlen kondícióval. Ragyogó szőke tincsek, hidratált és hosszan tartó színeredmény.
Hogyan használd?
A Blonde Life Hyper High Lift Color elsősorban a szőke haj festésére illetve után festésére lett tervezve. Másodsorban lehet vele melírozni, fóliában vagy szabad levegőn egyaránt. Az elképesztően lágy formulával élmény dolgozni, keverési aránya 1:2 azaz 1 rész Blonde Life Hyper High Lift Color és 2 rész Veroxide vagy LumiShine Developer. Rendkívül gazdaságos 74 ml-es kiszerelése miatt.
3 árnyalatban érhető el: Pearl (ASH/Violett), Champagne (ASH) és CLEAR (hozzáadott pigment nélküli világosító) E három árnyalat önmagukban vagy egymással keverve is használható. A CLEAR árnyalattal egyénre lehet szabni a hideg pigmentek erősségét így a formulák gyakorlatilag végtelenek.
A terméket professzionális vásárlóként itt tudod megvenni: http://professional.joico.hu/

További információkért illetve tippekért, trükkökért látogass el November 5.-én tartandó “A szőke 50 árnyalata” képzésünkre, ahol Szikriszt József fodrászmester élő modelleken is bemutatja a Blonde Life adta új lehetőségeket! Jelentkezz központunkban, vagy értékesítődnél.

Vári Adrienn - Szerkesztő