Zoe Carpenter: A szőke hajszín specialistája!

Ismerjétek meg a Szőke hajszín koronázatlan szakértőjét:
Zoe Carpenter alias @zoequeenofblonde a szőke hajszínek specialistája. Mostanában rengeteget hallhattok róla, mint a JOICO Guest Artistája a legújabb technikák és legújabb termékek bevezetése kapcsán.
Hírnevéhez méltón ő az egyik, aki a legszebb és legtrendibb szőke hajszín-inspirációkat hozza el nekünk a JOICO birodalomban.
Tudását a Rizziera Averdi Szépség és Wellness Iskolában alapozta meg, elsőként pedig a Rizzieri Szalonban magában kezdett dolgozni. A szőke hajszín mesteri fokához a hajszínspecialista Bett Minardi segítségével jutott, aki által egy csúcskategórás, Manhattan-i szaloba került.
A fejlődés és kaland ígérete innen elcsábította a napfényes Dél-Kaliforniába, ahol 2015 óta dolgozik a  Kim Vo Salon-ban Beverly Hillsben.
Legyen szó a fodrászszékről, színpadról vagy kamerák kereszttüzéről, Zoe mindenhol profin megállja a helyét és tudása legjavát nyújta. A szőke hajszín és korrekciói egy igazán nehéz terep és Zoe az évek során rengeteg apró trükköt oszt meg tudástárából!

Zoe Carpenter a Lumishine DD tesztelésén munka közben

Before

Before

Jöjjön most pazar példaként a munkásságára az ÚJ LUMISHINE Dimensional Desposit termékcsalád egyik gyönyörű inpsirációja a művésznőtől!
A Lumishine ÚJ DD termékvonal igazán új dimenziókat varázsol a szőke hajszínek világába is! A tökéletesen trendi újdonság a pazar kontúrok világába repít, ahol nincs meglepetés színeredmény a szőke szín esetén sem…

Vári Adrienn - Szerkesztő