JOICO PROFESSIONAL – Megérkezett a Lumishine DD!

Izgalmasan indult az őszi szezon eleje a JOICO Hungary-nél, úgyanis a vadonat új LumiShine Dimensional Deposit Créme névre hallgató féltartós színezőt tesztelte a JOICO Hungary oktató csapata.

Szikriszt József, művészeti vezetőnk vezetésével elsőként próbálták ki a termékeket oktatóink. Név szerint: Váradi Katalin, Kozma Norbert, Székelyné Barta Anett. (Anett most debütál oktatófodrász/szalontréner státuszban a JOICO csapatában)

Célunk volt a legkülönbözőbb hajtípusú, vagyis problémás, roncsolt, illetve ősz hajú modelleket keresni, hogy látványos színváltozásokat tudjunk produkálni.

“Szándékosan igyekeztem nem a legkönnyebb eseteket kiválasztani a modell castingon éppen azért, hogy megfigyelhessük az új LumiShine Dimensional Deposit Créme működéseit szélsőséges esetekben is. Úgy érzem ez az új termék nagyszerűen helyt állt a legnehezebb sérült hajszerkezeten is. Az egészségesebb hajakon pedig egyszerűen bravúros színeredményeket hozott. Kiválóan alkalmas a férfiak ősz tincseinek árnyalására, tökéletesen természetes színeredmény mellet.Mindig nagy élmény elsőként tesztelni egy új fejlesztést, ami a JOICO laborból egyenesen a mi kezeink közé érkezik, ám ez a mostani nap különösen izgalmas volt, mert új kollégával Anettel kiegészülve még több szakértő szem igazolta, hogy van helye ennek az új JOICO “gyermeknek” a JoiColor System családjában” – összegezte részünkre Szikriszt József a teszt napot.

Vári Adrienn - Szerkesztő