Hellő őszi szezon, helló gesztenyék!

Van pár dolog, ami biztos az életben…Az egyik ilyen, hogy a szépségiparban a nagy-nagy őszi szezon kezdés mindig izgalmas pillanat, rengeteg újdonsággal robban be a mindennapjainkba. 

Ilyenkor a hajszínek tekintetében is elindul a “gesztenyeszezon”, na meg a mandula, meg a mogyoró, forró csoki és a fűszeres ínyencségekA hajszálakon ugyanúgy elkezdenek visszaköszönni a gazdagabb, krémesebb, melegebb vagy legalábbis nude tónusok. Így nyár végén a sok kiszőkült frizura kap egy kis egészséges, természetes tunningot.

A JOICO idén őszre időzítette egy fantasztikus innovációját, a Lumishine DD Creme Color vonal bevezetését, tökéletesen kiszolgálva a trendet.

Nézzük milyen vörösszőnyeges és celeb inspirációk alapján válasszuk ki a tökéletes őszi hajszínünket! Ettől biztosan Te is kedvet kapsz majd a váltáshoz.

Óvatos duhajoknak

Választhatsz lágy melírokat, mint Jessica Alba, ami a szőkeségedet az őszi aranybarna és lágy eperszőke határvonalán egyensúlyozza vagy ahogy Mandy Moore is tette, ha szívesen kipróbálnád a gesztenye árnyalatot, csak a hajvégeken is remekül működik és máris kész az ősziesített hajszín. Miranda Kerr választása a finom, arc körüli kontúrokra esett, melyek behozzák a frizura üzenetébe az aranyos-gesztenyés ragyogást.

Jessica Alba

Mandy Moore

Miranda Kerr

Bevállalós trendkövetőknek

Ashley Graham frizurája maga a tökély, az őszi aranybarna árnyalat a homlokcsont vonala alatt jelenik meg és folytatódik a hajvégekig, így igazán ragyogó keretbe vonja az arcát. Emma Watson már mint bevállalós celeb írta be magát a frizuratörténelembe. Itt a fahéjszínt emelnénk ki, de már írtunk a baby avagy mikro frufru trendről is, ami esetében igazán felteszi az i-re a pontot. Alexis Bledel pedig a legjobb példa arra, hogy a világos bőrű, kékszemű hölgyeknek sem kell megriadniuk az őszi színpalettától. Nála a csokibarna teltségét pont az aranybarna villanások teszik könnyedebbé.

Ashley Graham

Emma Watson

Alexis Bledel

Nektek melyik a kedvenc?

Képek forrása: harpersbazaar.com

Vári Adrienn - Szerkesztő