Mondj búcsút a fejbőrproblémáknak!

Mi hiszünk abban, hogy egy gyógyhatású tisztító samponnak nem kell gyógyszertári kinézetűnek, szagúnak vagy érzetűnek lennie. Ezért van, hogy a mi Treatment samponunk speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy segítsen enyhíteni a fejbőr problémákat, mint a korpa, pikkelysömör vagy a seborrhea. Gyengéden tisztít, táplálja és kezelhetővé teszi a hajat, miközben enyhülést hoz a fejbőr számára.

Tökéletes választás: Ideális, ha bármely fejbőr problémában érintett vagy, beleértve a száraz és érzékeny fejbőrt is. Mindennapos használatra tökéletes.

Belső titok: A Super-effective Inositol, amely egy természetes kondícionáló hatóanyag, stimulálja az egészséges fejbőr szöveteket, ez a samponunk kulcsa. Természetesen tartalmaz Bio Advanced Peptide Complex-et, hogy védje és helyreállítsa a haj egészségét, valamint Biotint, hogy segítse a fejbőr vérellátását, végül pedig jojoba és sárfrány olaja, a haj nedvességtartalmának megóvásáért.

Hogyan használd?

Vigyél fel egy mandulányit a vizes hajadra, habosítsd fel, majd alaposan öblítsd ki! Problémás bőr esetében habosítás után tartsd fejbőrödön a habot 5 percig mielőtt leöblítenéd. (Megjegyzés: normál haj esetében már az első 5-7 napban jelentkezik a pozitív változás, problémás fejbőrnél jelentős eredmény 2 heti rendszeres használat után várható.)

Vári Adrienn - Szerkesztő