Hónap Terméke: Balance Blue hamvasító sampon

Tudjátok, mi a leggyakoribb hajszín a világon? Persze, hogy a barna…a szőkék ártatlanok, a vörösek dögösek…de az az emberiség zöme barna hajkoronával rendelkezik, ami legalább annyi, ha nem több izgalmas lehetőséget rejt.

Ma pedig a barna hajszín egyik fő problémáját vesszük a terítékre: a sok vörös pigment okozta narancsos, rezes elszíneződést.

Természetes barna hajad nyár végére kirépásodik? Barna hajkoronád hűvös highlightjai bevörösödnek és borsódzik a hátad tőle?

Akkor Neked fejlesztettük ki a JOICO Color Balance Blue tónussemlegesítő termékcsaládot. A Balance Blue sampon a jól megérdemelt, saját, célzottan kifejlesztett samponja ezeknek a problémára hajlamos barna hajszíneknek.

A tökéletesen pigmentált Color Balance Blue semlegesítő sampon valódi kék színű formulaképlettel javítja ki a természetes barna árnyalat egyensúlyát, azonnal száműzve a túlzottan meleg, narancssárga felhangokat, amelyek általában előtűnnek a sötétre színezett hajban. Még jobb? Megőrzi 89 százalékban a gazdagon ragyogó barna hajszínt közel nyolc teljes hétig, mint leghűségesebb jóbarát. Ugye hogy mindenképpen megéri beruházni ebbe a samponba?

Tökéletes választás: Természetes sötét barnáknak festett melírral, akik szeretnék megőrizni az elért színüket.

A belső titok: A Multi-Spectrum Defense Complex segít megakadályozni a színfakulást, míg a Bio-Advanced Komplex peptidek gondoskodnak a teljes hajhossz hajszálszerkezet javításáról, védeleméről és a csodás simaságról, és a hajkorona ragyogásáról minden nap.

Vári Adrienn - Szerkesztő