Júliusban is légy trendben!

Itt a július, a nyár közepe…már nem vagy hófehér, túl vagy egy-két bulin, átböngészted a nyári trendeket, felfrissítetted a ruhatáradat. Indulhat a teljes fordulatszámon való pörgés, hiszen dübörög a fesztiválszezon. Adunk még pár last minute tippet, ha most indulnál egy újabb több napos rendezvényre, vagy csak egy balatoni hétvégére, esetleg nyaralni a barátokkal.

Beach waves -Tengerparti hullámok

Klasszikus trenddé nőtte ki magát a laza, hullámos haj. Így minden nyáron abszolút befutó a hajtrendek között. Ha valami könnyed nyári frizurára vágysz, bátran válaszd ezt a stílust, mert amilyen egyszerű olyan nagyszerű is.

Beach Shake:

Ez a volumennövelő, textúrázó finish spray természetes, laza tartást biztosít a hajadnak, mintha fürtjeidet a tengerparti szellő szárította volna meg. Extra hidratálással és selyem tapintással ajándékozza meg a hajad! Ideális választás, ha közepes vagy vastagszálú hajjal rendelkezel. Kókuszolajat, napraforgó olajat, méhviaszt és formázható gyanta összetevőket egyesít magában, hogy frizurád tökéletes tengerparti hatást keltsen! Készíts lágy hullámokat a hajadba, vagy szárítsd meg hullámosra fürtjeidet és fújd be a hajvégeket és hajhosszodat 20 cm távolságból!

Vári Adrienn - Szerkesztő