Ismerd meg: Stylemaker újraformázható hajlakk

Nem igazán vagy még jóban a hajlakkokkal? Nem szeretnél mű hatást vagy kemény, ragacsos végeredményt? A célod valami könnyű, láthatatlan közepes fixálás, hogy megmaradjanak fürtjeid?

És mit szólnál ha ez a termék extra gyorsan száradó, újraformázható lenne és még hővédőként is használhatnád formázáskor? Egy kis extra fény jöhet? Mindezt nyújta Neked a Stylemaker, ami egy igazi Jolly Joker hajspray. Imádni fogod első használatra!

Amit a Stylermaker-ről tudnod kell:

Ez a gyorsan száradó spray ideális bármilyen stílus kialakítására, rugalmas újraformázhatóságot biztosít a szárítást követően, így a haj egész nap más és más stílusúvá alakítható. Gyorsan száradó és száraz tapintást biztosít, kellemetlen ragadós hatás nélkül tartva a stylingot. A végeredmény? Rugalmas, alakítható tartás, finom fénnyel ötvözve. Nincs többé határ, engedd szabadjára a kreativitásod! Könnyen kimosható és kifésülhető, 230°C-ig hővédelmet biztosít a hőformázó eszközök használata során

Tartás szintje: Közepes tartást biztosít, puha fényt kölcsönözve a hajnak!

Kinek ajánljuk? Bármilyen hajtípuson és hajhosszon kiváló.

Hogyan használd?

Tartsd a flakont 20-30 cm-re a hajtól és rétegenként fújd be vele a hajkoronád a jobb tartás érdekében! Vékonyszálú haj esetében kis mennyiségben vidd el! Használd az azonnali tartás és formázás utolsó lépéseként!

Vári Adrienn - Szerkesztő