Fókuszban a hajformázás!

Az egészséges haj a tökéletes alap, amire mindenki vágyik és szeretné elérni. Nincs rosszabb, mint mikor száraz, töredezett, hullik, vagy egyéb problémák árnyékolják be kapcsolatodat a hajkoronáddal. Mi a JOICO-nál tudjuk a válaszokat, hisz 13 termékcsoportunkban végigvettük az előforduló hajtípusokat, így tudunk speciális igény szerinti termékeket kínálni a mindennapi hajápolásra.

Mindegy, hogy a heti rutinodban naponta vagy csak egyszer mosol hajat és használsz ápolót, nálunk megtudhatod, melyik termék az igazán hozzád való.

Ha festett hajad színét szeretnéd két festés között maximálisan megőrizni, akkor a Color Endure megadja ezt neked. Végül a skála másik oldalán a díjnyertes hajújraépítő K-Pak családunk minden “rászoruló”, élettelen, sérült, roncsolt hajkoronán segít, akár első alkalommal is hihetetlen minőségbeli változással kápráztat el.

Ugye, milyen egyszerű egészséges hajkoronára szert tenni? Ha a professzionális minőségbe fektetsz, nem fogsz csalódni!

Az egészséges haj is olyan, mint egy szépen karbantartott test…ha már elértük a kívánt hatást, vigyázzunk is rá!

 

A haj a formázás és a finish termékek használatával nyeri el a FRIZURA eredményt! Miért is adnád lejjebb minőségben, ha az utolsó művészi ecsetvonásokról van szó a kinézeteddel kapcsolatban?

A hajad olyan korona, amit sosem veszel le, mindig viseled!

Vári Adrienn - Szerkesztő