Önzetlenség Napja -Jótékonysági rendezvényt szponzoráltunk

Május 13-án a Hősök terén fantasztikus jótékonysági rendezvényen vehettünk részt, mint szakmai szponzorok. Az Alapítvány az Alapítványokért szervezet és Budai Alex sztárfodrász megkeresésére a JOICO Magyarország is részt vállalt egy példamutató kezdeményezésben.

A program célja leginkább az volt, hogy felhívja embertársaink figyelmét a szeretet, a szív, az önzetlenség, az együttérzés, és a segítés fogalmára:

” … szeretnénk példát mutatni, értéket átadni, hatással lenni társadalmunkra, leginkább a fiatalabb generációkra!”
9 sztárfodrász a Hair!Humanity szervezettől többségében hátrányos helyzetű, gyermekotthonból érkező gyerek haját vágták le. Egy fiatal lány pedig levágott hosszú hajtincseit ajánlotta fel egy daganatos beteg számára, ezzel is felhívva a figyelmet a rákos betegek helyzetére.
Számos kísérő gyermekprogram várta az érdeklődőket: tűzoltóautós bemutató, autó szimulátor, csoki szökőkút, arcfestés, lufi hajtogatás, bohócok, kosárfonás, közösségi játékok, tánc, ének, gyermek karate bemutató, színészi előadás. A csúcspont a felsoroltakon túl, a szív alakú flash mob volt, amit drónnal fotóztak.

A program szerencsére számos embernek keltette fel az érdeklődését. Nagyszerű érzés volt látni, hogy mindenki jól érezte magát. Az összes résztvevő nevében mondhatjuk, hogy egy sokkal hálásabb, érzékenyebb szívvel, valamint rengeteg pozitív élménnyel távoztunk a nap végén.

Vári Adrienn - Szerkesztő