Katy Perry színes egyénisége by JOICO

Idén az egyik legjobb hírünk volt, hogy Rick Henry, Katy Perry fodrásza csatlakozott a JOICO-hoz. Azóta pedig a manapság pixie stílusban utazó énekesnő platina és színes hajait csodálja a világ. Egy biztos: 2018-as turnéján, a vörösszőnyeges és TV-s szereplésein mindig makulátlan frizurákat, izgalmas formákat és színeket láthatunk majd tőle.

A szőke fegyvertárából természetesen nem hiányozhat a tökéletes szőkeséget karbantartó ápolócsalád: a Blonde Life sampon, kondícionáló és maszk. Napi, hajbanhagyható ápolásra pedig az 5in1 UV védelemmel is ellátott csodaspraynk a tökéletes fegyver.

A Blonde Life termékeket itt találod: sampon, kondícionáló, maszk, 5in1 csodaspray

Az első nagy idei vörösszőnyeges eseményről részletesebben is írtunk, megadva a pontos formulát. Az Oscar díjátadó estéjén Katy abszolút tündökölt. Tény: az énekesnő már bizonyított, hogy neki minden hajszín és stílus jól áll.  Most sincs másképp, ezzel a szuperrövid, szuperszőke hajviselettel sem.

Mielőtt bármilyen eseményre indulna, fodrásza, Rick Henry (@rickhenryla), a Nine Zero One szalon egyik vezető stylistja mindig frissít a hűvös szőkeségén.

A cseresznyevirágok ihlette rózsaszín színű hajjal tündöklő megasztár Instagram posztja azonnal népszerű lett. Egy újabb turnéállomásán Katy már lila hajjal jelent meg! Ki tudja mit hoz a jövő?! 🙂 Ha te is szívesen kipróbálnád a Color Butter színezőpakolások 5 perc alatt varázsolnak neked színes fürtöket!

Vári Adrienn - Szerkesztő