JOICO PROFESSIONAL: szőkülj a legújabb, biztonságos technológiával!

Immár egy éves a fantasztikus Blonde Life termékcsaládunk, melyben a tökéletes szalonutókezelés és az otthoni, napi ápolás mellett a legfontosabb technikai újdonságunk: a Blonde Life 9+ szőkítőpor. Na jó, eláruljuk…forradalmi újítás a szőkítésben.

Ultra-high-lift formula, mely minden eddiginél gyorsabb hatóidővel és biztonságosan világosít 9+ színmélységet, hihetetlen ápolási faktorral, mindenféle plusz adalékanyag (plex) nélkül!

– Nem károsodik a haj, többszöri használat esetén sem.

– A Blonde Life maszk és Lightening Powder szőkítőpor együttes alkalmazása esetén, csökken a töredezettség esélye, más piacon lévő szőkítőporokkal használatával szemben.

– Az Arginin aminosav, Tamanu és Monoi olajok egészséges, ápolt végeredményt biztosítanak.

Hogyan használd?

Fejbőrön és hajhosszon is alkalmazható, fóliával vagy anélkül.

Keverési arány: Hajhosszra 1:1, 1:2 arányban kell keverni a 10, 20, 30, 40 volumenes Veroxide®  vagy LumiShine™ előhívóval. Fejbőrre kizárólag 1:2-es keverési aránnyal (10vol) 3%-os előhívóval használható!

Hatóidő: Maximum 60 perc, hőhatás ne érje! Kövesse alapos öblítés.

Utókezelés: Alkalmazzuk a Blonde Life sampont és a Blonde Life maszkot.

Arginin: Ez a természetes, hajjal azonos, rugalmasság-növelő aminosav azonnal feltölti, erősíti a haj szerkezetét, csökkentve a töredezettségre való hajlamot.

Monoi olaj: Ez az esszenciális zsírsavakban gazdag, egzotikus kókuszolaj és tahiti gardénia keverék belülről kifelé haladva hidratál, puha, rugalmas, sima fürtöket eredményez.

Tamanu olaj: Ázsiából származó ritka olaj, hajszínvédő és hajerősítő esszenciális zsírsavakkal, valamint Omega-6 és -9 tartalommal, a fényes, csillogó hajért. Természetes UV szűrő!

Természetes detoxikálók: Semlegesítik a klóros és lerakódott nyomelem maradványokat, amelyek elszínezhetik a hajat.

Bio-Advanced Peptide Complex®: A JOICO exkluzív protein formulája, mely a hajjal azonos keratin tartalmával javítja a haj szerkezetét.

Vári Adrienn - Szerkesztő