Indul a gyümölcsszezon: Color Intensity-re fel!

Tavasszal a cseresznyevirágzás idején elindul a vágyakozás a finom, puha rózsás és pinkes árnyalatok iránt. Aztán szépen lassan, ahogy virágba borul a természet, a nők és a férfiak is elkezdenek vágyódni valami frissre, valaim újra, valami pezsgésre. A hajszínváltoztatások nagy korszaka ez, van aki az abszolút váltásra szavaz, van aki csak egy kicsit bolondítaná meg hajkoronáját. Ami biztos, a színes hajak trendje elkezd belendülni és végig is fog dübörögni a nyár folyamán egészen őszig.

A kreatív színalkotás végtelen lehetősége adatik meg minden felhasználó számára, a Color Intensity-vel, a széles palettának és a mixelhető lehetőségnek köszönhetően. Itt már tényleg csak a képzelet szabhat határt!

A színezők ugyanúgy tartalmazzák a JOICO egyedülálló Quadramin Complex-et, aminek köszönhetően a szőkített haj is ragyogóvá és fényessé tud válni. Az INTENSITY fizikai színezőcsalád folyamatosan bővül, mindig az aktuális irányzatoknak megfelelő árnyalatokat fejlesztve, így a legfrissebb és legforróbb trendek köszönhetnek vissza a hajadon is.

Vári Adrienn - Szerkesztő