Hónap kedvence: Beach Shake textúrázó spray

Korábban már említettük, hogy a haj-beauty világ abszolút favorit termékei egy teljesen új vonalat képviselnek, amik tökéletes és gyors megoldást nyújtanak a rohanó mindennapokban, ha éppen csak pár percünk van reggelente a hajformázásra. A szárazformázás trendje hívta életre a JOICO “Shake” családját, amivel pillanatok alatt rázhatod fel a stílusodat. 

A kétbázisú Hair Shake volumennövelő és textúrázó spray-nek tavaly két testvére született két különböző típusra megálmodva. Nézzük most a nyár nagy kedvencét: a Beach Shake-et!

Amit a Beach Shake volumennövelő száraz-textúrázó finish termékről feltétlenül tudnod kell:

A spray természetes, laza tartást biztosít a hajadnak, mintha fürtjeidet a tengerparti szellő szárította volna meg. Ezenkívül a sósvíz szárító hatása helyett extra hidratálással, valamint selymes tapintással ajándékozza meg a hajad! Ideális választás, ha közepes vagy vastagszálú hajjal rendelkezel. Kókuszolajat, napraforgó olajat, méhviaszt és formázható gyanta összetevőket egyesít magában, hogy frizurád nyaralás alatt is tökéletes tengerparti hatást keltsen!

Tökéletes választás a közepes és vastagszálú hajra, ha beach waves, tengerparti, laza, hullámos és természetes volument szeretnénk elérni.

Belső titok:

A többi, hagyományos strand spray-vel szemben, melyek sótartalmuk révén fakó, száraz végeredményt biztosítanak, az új Beach Spray extra kényeztető kókusz olajat és napraforgómag olajat tartalmaz, hogy a haj hidratálásával bársonyfényű, laza hullámokat varázsoljon!

Méhviasz: egyfajta természetes textúraként képes a nedvességet a hajban tartani, meggátolva ezáltal annak kiszáradását. Segítségével könnyebbé válik a formázás, ugyanakkor samponnal egyszerűen kimosható.

Kókusz olaj: kiváló nedvességmegőrző összetevő, hogy a haj erős, hidratált és egészséges legyen!

Napraforgómag olaj: vitaminokban, tápanyagokban és esszenciális zsírsavakban gazdag olaj segít fényessé, rugalmassá és könnyen kezelhetővé tenni a hajat, hogy az még egészségesebb és tündöklőbb legyen.

Bio-Advanced Peptide Complexâ: a JOICO egyedülálló szabadalma, mely intelligens, hajjal azonos keratin láncai belülről kifelé haladva építik újjá a hajszerkezetet. A keratin protein pontosan a sérült hajrészekbe épül, hogy az teljeskörű védelmet és regenerálást biztosítson.

Hogyan Használd: 
Rázd fel alaposan, majd könnyed tincseket leválasztva, rétegekben vidd fel a hajra, hogy a folyamatosan hulló finom permet teljesen átjárja a hajkoronád, ezáltal biztosítva a laza, tengerparti frizura hatást, egy kis selyem fénnyel megspékelve azt! Fontos, hogy a felvitel során kerüld a töveket és a fejbőr befújását!

Gyakori kérdések:
Mennyit fújjak a hajamra a termékből?
Ezt nagyban befolyásolja a haj típusa, textúrája. A Beach Shake főleg a közepesen vastagszálú és sűrű, vastag hajkoronára ajánlott. Tartsd a flakont min. 15-20 cm-re a hajadtól és kezd el gyengéden befújni a hajhossz közepétől lefelé haladva a lágy permetet. Ahogy korábban is említettük a Beach Shake egyedülálló olaj és viasz formuláinak köszönhetően kerüld a tövek és a fejbőr befújását!

A Beach Shake nedves hajon is alkalmazható?
A termék elsősorban száraz hajra lett kifejlesztve, de ha egy kicsit lágyabb textúrát szeretnél elérni, használhatod nedves hajon is! Itt is figyelj arra, hogy mindenképp kerüld el a töveket! Engedd, hogy a hajad a szabadlevegőn száradjon meg vagy használj diffúzoros hajszárítót a tökéletes eredmény érdekében!

Vári Adrienn - Szerkesztő