Micellás sampon? Ez a Blonde Life…

Ha az arcápolási trendekről van szó, már régóta dübörög a micellás szerkezetű tisztítók trendje. Nem is csoda, hiszen az ilyen szerkezetű tisztító termékek nagyon alaposan de mégis gyengéden tüntetik el a felesleges anyagokat, szennyeződéseket. A micellás szerkezet technológiája rendkívül népszerű, így más beauty területeken is elkezdett hódítani.

A JOICO az egy éve debütált, kifejezetten a szőke haj speciális és kényes igényeire kifejlesztett termékcsaládjában található Blonde Life – Ragyogó szőke samponjánál fejlesztette ki ezt a micellás tisztítórendszert.                   

Blonde Life sampon

Nincs is jobb program, mint egy kis kényeztetés a szőkeségednek. Különösen, ha ez az élmény gyengéden megtisztítja és kiemeli a hajad ragyogását. Innovatív, szulfátmentes, ragyogást elősegítő luxus hajmosás élményben lesz részed, mely kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat, helyreállítja a haj optimális pH-értékét, elűzi a rezes és egyéb elszíneződést okozó lerakódásokat és ínycsiklandózóan habzik. Öblítés után a fésű könnyedén és puhán siklik a nedves hajban, rugalmas, fényes végeredményt biztosítva. Kell ennél jobb énidő program?

Tökéletes választás:

Bármely szőkített, többszörösen vegykezelt vagy extra szőke hajhoz. Célzottan kifejlesztve.

Hogyan használd?

Alaposan nedvesítsük át a hajat meleg vízzel, majd jól masszírozzuk át a fejbőrt és a hajhosszt a Ragyogó szőke samponnal. Öblítsük le és ismételjük az előző folyamatot, ha szükséges!

Vári Adrienn - Szerkesztő