A Hónap terméke: Blonde Life pakolás

A maszk általában elrejt valamit… de az nem a csodás szőke hajad lesz. Mindössze néhány perc alatt megtapasztalhatod a Ragyogó szőke maszk hatékonyságát. Egy gyors kezelés után hajad fantasztikusan hidratált és puha lesz, miközben a formula semlegesíti a fakulásért és sárgulásért felelős kémiai anyagokat, visszaadva hajad igazi szőkeségét. Mondj búcsút a zsíros hatású, elnehezült hajnak, és köszöntsd a kristálytiszta tökéletesség korszakát, ahol a hajszíned lesz a legszebb ékszered.

Tökéletes választás:

Bármely szőkített, többszörösen vegykezelt vagy extra szőke hajhoz. Célzottan kifejlesztve.

Hogyan használd?

A pakolás használata előtt a Blonde Life sampon használatát javasoljuk, mellyel egyszer vagy kétszer alaposan meg kell mosni a hajat. Utána használj a pakolásból körülbelül diónyi mennyiséget (2-3 nyomás) heti egyszer vagy kétszer, frissen mosott hajon. Hagyd fenn 3-5 percig mielőtt alaposan lemosod!

Utókezelés:

A lemosás után a Blonde Life 5in1 csodaspray-t ajánljuk, mely tökéletesen kiegészíti az eddigi ápolást és hővédő, UV védő hatásával megvédi a szőke fürtöket a káros külső hatástól.

Image Beauty Awards díj 2018

“A statisztikák szerint a világosított hajú vendégek 79%-a keres olyan hajápoló terméket, mely segítséget nyújt durva tapintású, porózus, nehezen kifésülhető hajának kezelésében… erre nyújt megoldást a BLONDE LIFE család, melynek termékei a finom és sérülékenyebb szőke hajat, annak igényei szerint optimálisan táplálják, egyben újraélesztik a haj színét.”

Arginin: Ez a természetes, hajjal azonos, rugalmasság-növelő aminosav azonnal feltölti, erősíti a haj szerkezetét, csökkentve a töredezettségre való hajlamot.

Monoi olaj: Ez az esszenciális zsírsavakban gazdag, egzotikus kókuszolaj és tahiti gardénia keverék belülről kifelé haladva hidratál, puha, rugalmas, sima fürtöket eredményezve.

Tamanu olaj: Ázsiából származó ritka olaj, hajszínvédő és hajerősítő esszenciális zsírsavakkal, valamint Omega-6 és -9 tartalommal, a fényes, csillogó hajért. Természetes UV szűrő!

Természetes detoxikálók: semlegesítik a klóros és lerakódott nyomelem maradványokat, amelyek elszínezhetik a hajat.

Keresd a webshopban 50 ml-s és 150 ml-s kiszerelésben!

A szőke hajszín egészségesebbnek, élettel telibbnek és sokkal tápláltabbnak érződik. A BLONDE LIFE termékcsalád lágy, csábítóan érzéki illatának üdeségét a jázmin, a friss nektarin, a zöld dinnye és a Meyer citrom adja, alapjegyeiben pedig cukrozott pézsma, vanília és kasmír található.”

Vári Adrienn - Szerkesztő